reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

reklama
Dziewczyny,miala ktoras z Was juz ten wozek,albo slyszalyscie jak nim sie powozi?Co prawda juz zakupiony,ale mysle,ze dobry to byl pomysl?!Do tego sa jeszcze dwie gondolki.
Kees Twin K-2 -mam kolor czerwony:-)

Co do wozka to weszlam sobie na forum,na ktorym dziewczyny wypowiadaja sie na temat wozkow.Wszystkie jednoglosnie stwierdzily,ze wozek blizniaczy,ktory nie ma z przodu ruchomych kolek prowadzi sie jak czolg:-(Ze jest sztywny,dzieci coraz ciezsze-masakra!Najlepiej kupowac te z ruchomymi,obrotowymi kolkami!Co Wy na to:happy2:

Co do wozka to weszlam sobie na forum,na ktorym dziewczyny wypowiadaja sie na temat wozkow.Wszystkie jednoglosnie stwierdzily,ze wozek blizniaczy,ktory nie ma z przodu ruchomych kolek prowadzi sie jak czolg:-(Ze jest sztywny,dzieci coraz ciezsze-masakra!Najlepiej kupowac te z ruchomymi,obrotowymi kolkami!Co Wy na to:happy2:
zgadzam sie z tymi kolkami, ja mam TAKO JUMPER DUO jak zablokuje koła to prowadzi sie fatalnie... w kazdym razie polecam ten wózek

Potwierdzam - przednie koła muszą być obrotowe! Mój Bebe na obrotowych prowadzi się jednym palcem. Jak zablokuję, muszę wkładać mnóstwo siły w prowadzenie, podbijać na zakrętach itd.
Ale funkcja blokowania kół też jest potrzebna ;)

ja też również polecam Jumpera jest naprawdę super, gondole spore, ciepłe, różne funkcje prowadzi się bardzo łatwo lżej niż nawet nie które pojedyńcze wózki, koła pompowane, podjazdy nie sprawiają problemów...hm normalnie jak przedstawiciel handlowy:)

Dziewczyny jaki wózek jest lepszy dla starszych dzieci: jeden obok drugiego czy jeden za drugim? Który lepiej się prowadzi? Myślę tutaj o dzieciach, które już troszkę ważą i chodzą samodzielnie.

reklama
Moja najlepsza kumpela kupila niedawno wozek bliznaczy, z tym, ze dla dwojki dzieci w roznym wieku (ma mala roznice- rok i 1 miesiac.. no coz- przytrafilo sie ;-)). Szukala wlasnie takiego, zeby dzieci siedzialy jedno za drugim, no i zeby po kieszeni jej za bardzo nie uderzylo. Sprzedala stary wozek (miala coneco toledo chyba), a kupila Graco Tour Duo, fajny wozeczek, nie powiem, przede wszystkim lekki i nie kosztowal majatku. Bura, mysle ze tego typu wozek by Ci bardziej pasowal niz taki, gdzie dzieci siedza obok siebie. Wg mnie maja wiecej swobody jesli siedza jedno za drugim, nie wkurzaja sie nawzajem ;-) raz jedno moze siedziec z tylu, drugie z przodu.. wiecej mozliwosci daje takie ustawienie

Do góry