reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

witam,
czy ktoś może testował baby jogger city duo elite lub easywalker?

Ayla....ja mam wozek baby jogger z tym ze city mini. Bardzo sobie chwale....Mamy go od narodzin dziewczyn...
Jesli chodzi o easywalker to mialam go w domku..Kupilismy go przez internet bo wydawal sie super no i wszedzie pisali ze wazy 13kg...wiec jak dla mnie wydawal sie idealem..piekny, solidnie wykonany, pompowane kola i super waga...Co sie pozniej okazalo po rozpakowaniu paczki ....Wozek byl cudny....pieknie sie prezentowal i wogole z tym ze okazalo sie ze sama rama wazy te 13 kg plus siedziska plus pompowane gumowe kola......Zwrocilismy go i wlasnie po nim kupilismy city mini, niestey zalezalo mi bardoz na wadze bo musze skladac i rozkladac wozek za kazdym razem kiedy wychodzimy i wnosci go po schodach. Gdyby nie to na pewno zostala bym przy easywalker bo to naprawde superasny wozek...i prowadzilo sie go jednym palcem...

Aaaa..easyw ma bardzo duzo kieszonek , schowkow i tp....

Powodzenia w wyborze....

reklama
Ayla....ja mam wozek baby jogger z tym ze city mini. Bardzo sobie chwale....Mamy go od narodzin dziewczyn...
Jesli chodzi o easywalker to mialam go w domku..Kupilismy go przez internet bo wydawal sie super no i wszedzie pisali ze wazy 13kg...wiec jak dla mnie wydawal sie idealem..piekny, solidnie wykonany, pompowane kola i super waga...Co sie pozniej okazalo po rozpakowaniu paczki ....Wozek byl cudny....pieknie sie prezentowal i wogole z tym ze okazalo sie ze sama rama wazy te 13 kg plus siedziska plus pompowane gumowe kola......Zwrocilismy go i wlasnie po nim kupilismy city mini, niestey zalezalo mi bardoz na wadze bo musze skladac i rozkladac wozek za kazdym razem kiedy wychodzimy i wnosci go po schodach. Gdyby nie to na pewno zostala bym przy easywalker bo to naprawde superasny wozek...i prowadzilo sie go jednym palcem...

Aaaa..easyw ma bardzo duzo kieszonek , schowkow i tp....

Powodzenia w wyborze....

dzięki wielkie za porade.a do city mini mialas gondolki na poczatku czy jakoś inaczej dzidzie wozilas?a jak zamawialiscie easy to z gondolami?pytam,bo to jest zawsze jako opcja dodatkowa i zastanawiam sie czy kalkuluje sie dokupowac sztywne gondole na jakies pol roku czy lepiej wlozyc przenosne miekkie gondolki w spacerówke,no i nie wiem jak to sie ma do city.. :) bardzo dziękuję i sliczne masz Dzidzie :-)

P1040592.jpgto moja kareta, nie zamieniłabym na nic innego, szczerze nie chciałabym sama oglądać budy z przodu jakbym była dzieckiemP1040586.jpg

P200510_14.200001.jpgZ fotelikami dzieciaczki mają jeszcze większe pole widzenia.
A wózek super sprawuje się zarówno w warunkach miejskich jak i terenowych:)P120610_18.160001.jpg

b1.jpg

Ponieważ mój mąż jest zapalonym biegaczem, to mamy oczywiście Baby Jogger, model City Elite, ściągnięty z USA (kolega nam kupił). Mi zależało, żeby tatuś zabierał córeczkę na swoje treningi joggingowe, a ja zebym miała w końcu chwilę dla siebie :-) No i tak tez jest! mój mąż zachwycony, bo gratulują mu wszyscy biegacze nad WIsłą :) Dziecię na świezym powietrzu śpi jak suseł :) A ja mam SPOKÓJ ŚWIĘTY :) I wszyscy zadowoleni! Wkleiłam Wam na górze zdjęcie tatusia z dzidzią :)

reklama
witam bede mama blizniakow.Termin mam na 3 listopada ale lekarz mowi ze napewno urodze w pazdzierniku oby nie czesniej co sie bardzo martwie i zeby nie zawczesnie trafic do szpitala, bo wdomku wiadomo ze najlepiej:)przegladalam wozki i powiem szczerze ze juz nie wiem co robic, mam metlik gdyz jak urodze to na jesien i jest mysl czy bede wychodzic i kiedy, a jesli tak to by sie przydal wozek z gondolamzi a jesli nie to bym wolala jupic wozek spacerwoy lekki bo wiadomo ze te z gondolami sa ciezkie i jak jeszcze dojda dzieciaczki to nie wiem jak ja bede dawac rade prowadzic:) wiec jesli ktos by mi mogl choc troche pomoc bym byla bardzo wdzieczna za jakies rady.Pozdrawiam wszytskie mamy blizniakow:)

Do góry