Witajcie dziewczyny
macie swietny watek bo od kilku dnin ten temat zaprzata mi glowe.
Dokladnie w poniedzialek dowiedzialam sie ze bede mama blizniat
)
maja 4 i pol tygodnia dostalam dwa zdjecia poniewaz jak lekarz chcial robic usg to raz jeden babelek sie chowal raz drugi
) 01.02 mam kolejna wizyte na potwierdzenie w 100% ze sa bliznieta (ciaza jest zagrozona, wczesniejsze dwa poronienia i teraz lezakuje w domku) meza mina po wizycie - brak slow nigdy tego nie zapomne. A ja szczesliwa i cala w skowronkach, maz uwaza ze jeszcze nie uswiadamiam sobie faktu z ilosci obowiazkow i pieniedzy
))
Ale juz planuje, min zakup wozka i szukam jakiegos fajnego.
Jestem ciekawa waszych opinii dotyczacych wozka
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: DUETTE SW 2012 wózek spacerowy z kierownicą!
chcialabym sie tez was poradzic w sprawie spiworkow do wozka.
Porod bede miala na jesien wiec chcialabym sobie oszczedzic zakup kobinezonow a maluchy wkladac do cieplego spiwora.
Moze polecicie mi cos godnego uwagi i granic cenowych do 2500 zl?
Najbardziej odpowiadal by mi typ wozka takiego jak w/w.
Chodzi mi tu raczej mozliwosc szybkiego ubrania w te spiworki maluchow bo jednak ubieranie kombinezonowx2 i jeszcze siebie to karkolomne zadanie.
Czy wozek w/w przeze mnie ma taka mozliwosc?
A wiem ze to smiesznie zabrzmi ale wiem ze bede miala dziewczynki, takie moje babskie przeczucie, juz sie nie jedokrotnie sprawdzalo jak znajome lub w rodzinie byly brzuchy a ja wiedzialam ze maluch ma dana plec
)
Wybralam dawno imiona Liwia i Gaja, ale maz na wszelki wypadek chce sie zabezpieczyc i wybral chlopcom Roch i Olaf
)
Co smieszniejsze moj maz ma brata blizniaka jotka w jotke taki sam
Myslalam kiedys ze blizniak nie moze miec blizniat az mnie lekarz oswiecil ze "winna" jest kobieta