reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

Kurde dziewczyny, jestem już zdesperowana i chyba kupię zupełnie inny wózek niż planowałam.
Wszystkie które oglądałam to albo już sprzedane albo za szerokie itp. itd.
Masakra! A czas nagli!
Powiedzcie mi, może wiecie- jaki wózek z tych na szerokość mieści się w drzwiach 80-tkach????
Już nie wiem jaki brać czy ten szeroki czy może jednak na długość.
Taki mętlik mam, że masakra!
Pomocy!

reklama
Ja np miałam dorjana i spokojnie sie miejscił we wszystkie standardowe drzwi, miał 78 szerokosci,
teraz mam zwykła spacerówke i tez spokojnie wjezdzam w te zwykłe drzwi

Kurde dziewczyny, jestem już zdesperowana i chyba kupię zupełnie inny wózek niż planowałam.
Wszystkie które oglądałam to albo już sprzedane albo za szerokie itp. itd.
Masakra! A czas nagli!
Powiedzcie mi, może wiecie- jaki wózek z tych na szerokość mieści się w drzwiach 80-tkach????
Już nie wiem jaki brać czy ten szeroki czy może jednak na długość.
Taki mętlik mam, że masakra!
Pomocy!

a między jakimi wózkami się zastanawiasz i w jakim przedziale cenowym?

Kurde, dorjanów nie mogę znaleźć nigdzie w ogłoszeniach :/.
Malygosiak- wcześniej miałam upatrzonego mikado boston, ale poszedł a jeśli chodzi o ceny to chciałabym kupić tańszy a później szybciej zmienić na lżejszy, tzn. tak za 500-600 zł.

Volka ja też myślałam o Mikado , ale jego waga mnie przeraziła . Później miał być X lander , a w końcu udało mi się kupić tanio Herqulesa ( 500 zł ) . Po pierwszym spacerku jestem zadowolona . W drzwi mieścimy się bez problemu , fajnie się prowadzi no i dzieciaczki mam przodem do siebie co w X landrze niestety nie było możliwe .
A później przesiadamy się do
WÓZEK BLIŻNIACZY City Mini 2011 (1916650420) - Aukcje internetowe Allegro
:-):-):-):-)

Już stoi i czeka , jednak warto było codziennie sprawdzać oferty na allegro ;-)

cordoba, no to Ci się faktycznie udalo:))) Niech Ci dzieciaki pięnie rosną i przesiadaj sie szybko, to super wozeczek jest;) i kolor tez super:DDD

Dziewczyny,ja w marcu( o ile nie wcześniej) na bank bede sprzedawała swojego Baby Joggera city select z gondolami i siedziskami spacerowymi. Jak ktoraś ma termin na marzec i póxniej to możemy się dogadać nawet teraz:). Wózek jest i bedzie w stanie idealnym bo dzieci na spacery jezdzą głównie na taras:)

Aaa i do wózka mam nowiutkie adaptery do fitelików samochodowych chicco:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Onna,nie nie! absolutnie. City select jest świetny,ale potrzebuję wózek ktory mi się zmieści do auta i pewnie nie sprzedawałabym selcta gdybym miała go gdzie trzymać w domu. Niestety nie mam gdzie i dlatego dzieci muszą miec po jednym( bo przeciez Natka tez jeszcze wózek potrzebuje,wiec i tak mamy zawsze dwa na stanie!). Zakreciłam cos,ale chyba wiadomo o co chodzi.Teraz po prostu kupię juz zwyklą podwojną spacerówke,ale tez joggera,bo dla mnie to "debeściaki":-D. A select swoją drogą sprawuje się fantastycznie:lekki,skrętny i wszedzie sie mieści,nawet do pojedynczej( w sensie nie towarowej) windy w bloku. Przetestowaliśmy jak szliśmy do moich rodziców na rodzinny spęd:)

Do góry