reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

Nie wiem po ile są nowe te wózki. Ma jakieś zadrapania i zaciągnięcia, ale używany z reguły cos tam ma. Znajdź nowy porównaj cene, bo co do jeźdzenia nie pomogę ci bo nie miałam okazji. ja dzis kupiłam Hauch jeden za drugim używany za 300 zł
Hauck dla bliźniaków !!!!!!!!!!!!!! (1631123937) - Aukcje internetowe Allegro
nowe chodza tak w okolicach 1000zł.... dzwoniłam do tej babki i negocjuję żeby opuściła o kwotę przesyłki to go dziś kupię, wtedy wyniesie mnie 400zł...ma zaraz dzwonić,a jesli jeden za drugim to dla mnie tylko na przeciw siebie jak w tym czerwonym(wklejałam jego linki)

reklama
dokładnie tak zrobię jak już będzie za ciężki to kupię sobie lekką spacerówkę...jestem dużą i silną kobitką więc o to się tak szybko nie martwię:) wózek mnie wychodzi 2500zł nówka...tak wyczaiłam...normalnnie w komplecie 3600:) więc jak ktoś chętny mogę dać namiary:)

Mam go nadal tylko muszę go oddać do naprawy gwarancyjnej bo się popsuł (już chyba wspominałam o tym) w związku z tym na dwa tygodnie zostałabym bez pojazdu (dla mnie nie do pomyślenia) więc musiałam coś kupić używanego i nie drogiego. A że mam już jeden obok drugiego to teraz zdecydowałam się na jeden za drugim dla odmiany.

A to nasz nowy Baby Joggerek:-)wyczekany i dzięki JOLI już mozemy się juz nim cieszyc.
JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY JOLU:tak:
Pogorzelica-2011-020.jpg
Pogorzelica-2011-009.jpg
Pogorzelica-2011-029.jpg

Małgosik, Jola a wy z Arii byłyście zadowolone?
A czy ktoś ma może Arie i chce moze sprzedać?

Ostatnia edycja:
reklama
Zoska....ja mam Arie ktora wyglada jak nowa..uzywana 2 miesiace tylko na wyjscia na spacerek.
mam jeden malutki problem...przy raczce po bokach sa takie male szare plastyczki ktore sluza do skladania wozka i jeden nam sie zgubil- gdyby nie to juz dawno bym go na allegro wystawila.
Chcialm go oddac kolezance za pare groszy ale w koncu tesciowa jej kupila Maclarena wiec wozek stoi a ja kombinuje co zrobic...
Gosiu Ty wiesz o korej czesci mowie?!

Ogolnie tak jak pisalam wozek jest super...dziewczyny lubily w nim jezdzic, do tego mega leciutki. U nas tylko zaczal sie problem jak dziewczyny staly sie ciezsze..bylo mi poprostu ciezko prowadzic wozek ale to chyba dlatego ze to jednak jest spacerowka na malych kolkach...a ja przyzwyczajona jestem jednak do Joggera.
Cieawa jestem jak mi sie bedzie jezdzilo tym Easy dou go??

Gosiu..nie ma za co! Ciesze sie ze w koncu wozeczek jest z Wami...sama wiesz jakie problemy byly z zamowieniem..:sorry2:

Dziewczyny prezentuja sie super....kolorek tez fajny...
A jak Wasze odczucia? Jak skladanie? Malym brakuje tacek?
Widze ze piasek na plazy zaliczony!!
No i milego dalszego pobytu Wam zycze!!!

Ostatnia edycja:
Do góry