reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze podwójne wózki

reklama
Z tego co czytam to zaraz tu wojna wybuchnie... Niby miło ale kazda ma swoje najlepsze zdanie:happy2:

Dobrze, że na PHIL&TEDS spisuje sie na 6 z plusem i jest z dnia na dzien coraz mniej uzywany... Dwulatki nie chcą juz siedzieć w wózku;)

Justyś czemu wojna ??
Dziewczyna się zapytała to kazda z nas wypowiada swoje zdanie - czy najlepsze - to rzecz względna,kazda z nas ocenia wg siebie i tego co nam pasuje,a moze czytajac nasze wszystkie - rozne opinie komus to w jakis sposob pomoze i wybierze dla siebie to co bedzie mu odpowiadalo.
na szczescie wozkow w miare jest sporo takze mozna wybierac:-)

wasze opnie są baaaaardzo pomocne....aa każdy przecież ma inne priorytety w wyborze wózka...różne miejsce zamieszkania....czy małe auto.... więc piszcie jak najwięcej o waszych wózeczkach.... ja dalej się zastanawiam....
chociaż coś pomału się kuszę w stronę jane twin two...wyczaiłam fajną cenę za nówkę i nówki matrixy...całość za 2500zł...

jest jakaś dziewczyna która ma lub miała Jane Twin Two....obawiam się czy zmieści mi się do bagażnika....;/ a nie mam gdzie obejrzeć na żywo...

Z tego co czytam to zaraz tu wojna wybuchnie... Niby miło ale kazda ma swoje najlepsze zdanie:happy2:

Dobrze, że na PHIL&TEDS spisuje sie na 6 z plusem i jest z dnia na dzien coraz mniej uzywany... Dwulatki nie chcą juz siedzieć w wózku;)

normalna dyskusja na tym to polega
czym więcej opini tym łatwiejszy wybór

milusia...no wlasnie jest strasznie ciezki!
Ja nie wyobrazam sobie prowadzic cos takiego. Moj Baby jogger nalezy do bardzo lekkich wozkow- wazy 11kilo a i z nim potrafie sie zmachac jak prowadze dziewczyny plus pelen kosz zakupow plus torba plus moje skarby wazace po 12 kilo..!!
Ja naprawde bym Ci polecila ten wozeczek- szkoda ze nie mozesz sobie gdzies go wyprobowac bo gwarantuje ze zakochalabys sie w nim!!!
Ja mam go dwa lata i jak dla mnie wozek idealny. I nie mowie tylko tak ze to akurat moj wozek tylko obiektywnie.
Zreszta maja juz go Yenefer i onna a teraz czeka na niego malygosiak...

a czemu przekladasz dzieci jak jeden zasnie??
nie przekładam i dlatego jeden budzi drugiego;)

]
tak dziewczynki dzieki Waszym opiniom to ja już nic nie wiem:D he he aLE DZIĘKI, niech sponsorzy decydują(czytaj dziadki:p)

No dobra, to może nie bedzie wojny... Ale jak czytałam posty to odniosłam takie wrażenie.. Moze wczoraj mi słoneczko za bardzo przygrzało i miałam problem z rozumowaniem:)

reklama
Do góry