malygosiak
Mama Dwóch Skarbów
Gosia, Ty kolejny wózek juz kupiłas??
To juz chyba szósty... a moze sie zgubiłam....
Dobrze liczysz - szósty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosia, Ty kolejny wózek juz kupiłas??
To juz chyba szósty... a moze sie zgubiłam....
Z tego co czytam to zaraz tu wojna wybuchnie... Niby miło ale kazda ma swoje najlepsze zdanie
Dobrze, że na PHIL&TEDS spisuje sie na 6 z plusem i jest z dnia na dzien coraz mniej uzywany... Dwulatki nie chcą juz siedzieć w wózku
To Gosia masz doświadczenie
Z tego co czytam to zaraz tu wojna wybuchnie... Niby miło ale kazda ma swoje najlepsze zdanie
Dobrze, że na PHIL&TEDS spisuje sie na 6 z plusem i jest z dnia na dzien coraz mniej uzywany... Dwulatki nie chcą juz siedzieć w wózku
nie przekładam i dlatego jeden budzi drugiegomilusia...no wlasnie jest strasznie ciezki!
Ja nie wyobrazam sobie prowadzic cos takiego. Moj Baby jogger nalezy do bardzo lekkich wozkow- wazy 11kilo a i z nim potrafie sie zmachac jak prowadze dziewczyny plus pelen kosz zakupow plus torba plus moje skarby wazace po 12 kilo..!!
Ja naprawde bym Ci polecila ten wozeczek- szkoda ze nie mozesz sobie gdzies go wyprobowac bo gwarantuje ze zakochalabys sie w nim!!!
Ja mam go dwa lata i jak dla mnie wozek idealny. I nie mowie tylko tak ze to akurat moj wozek tylko obiektywnie.
Zreszta maja juz go Yenefer i onna a teraz czeka na niego malygosiak...
a czemu przekladasz dzieci jak jeden zasnie??