reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

reklama
znalazłam kolcrafta używanego z przesayłką wyjdzie ok.500 zł...ale jest napisane że platność przez allegro, czyli co?bo ja nie mam swojego, kożystam z koleżanki, a ona chyba nie ma na nim kasy, z resztą nie wiem, ja w tym temacie to głąb...

Nie przejmuj się, jak wygrasz aukcje to wybierasz bank i może to być twój bank logujesz się normalnie jakbyś przelew robiła (możesz też wybrać zwykły przelew jak na poczcie robisz) wszystko będzie wypełnione kwota nr konta sprzedawcy jego dane i wysyłasz kase. Jakbys czegoś nie rozumiała to pisz

właśnie !!!!!!!!!!!!!!!
nie mogłam cholery znaleść bo na wózku baba nazwy nie miała
prowadzi się fajnie --poprosiłam aby dała wypróbować _ lekki,nie wiem jak się składa ale jedna ręka można prowadzic skręcać

bardzo lekki i sprawia wrazenie ze prowadzi sie rownie latwo,ogladalismy go w sklepie - bardzo pozytywne wrazenie! spore kola a wozek naprawde lekki no i przegrodka miedzy dziecmi:)

hejka dziewczyny....ja wczoraj byłam oglądać Jane Twin Two...jestem miło zaskoczona...bardzo fajny wózeczek....duże gondolki...aż byłam w szoku...wózeczek lekko się prowadzi...spacerówka też bardzo fajna...minus mało miejsca dla dzieciaka z tyłu...ale nie jest aż tak źle...według mnie jest bardzo funkcjonalny jeżeli chodzi o gondolki/foteliki...i mieści mi się w bagażniku...dzisiaj go zamawiam...:)

reklama
rabbitoglądałam ten wózek jak wkleiłas info. Ogólnie jestem fanką wózków jeden za drugim. Miałam zooma i byłam bardzo zadowolona, ty też na pewno będziesz. Tak jak dziewczyny już pisały wcześniej po jakimś czasie jak dzieci robią się ciężkie to taki wózkem tez prowadzi się cieżko ale wtedy można ten sprzedać i kupić inny.

Do góry