reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze podwójne wózki

reklama
aga...no ale masz zdjeta budke z pierwszego siedzenia??
Ja tam zawsze jak widze na ulicy dzieci w wozku jeden za drugim to ten z tylu "wisi" na boku....:sorry2:. Zreszta to jest tak jak siedziec w tramwaju czy w autobusie....jak sie chce cos zobaczyc to rzeba sie wychylic na bok..:tak:
No i ten Twj tandem tez do lekkich nie nalezy. Ja swoim tez sie wszedzie mieszcze.
No ale ile mam tyle opni i tak jak nappisalam kazda bedzie chwalic swoj wozek ..bo kazda sroczka swoj ogonek chwali..;-):-)

Jola ja budkę bardzo rzadko używam ,bo mi się wtedy wózek nie podoba :-D
ale jak dla mnie jest dobry,nawet wjadę do klatki gdzie mam trzy stopnie,chłopcy siedzą w wózku ale najlepiej iść do sklepu i wsadzić dzieci do wózka o pojeździć bo inaczej klapa.jak miałam jeszcze w domu dwa wózki to babeczki do mnie przychodziły i wypróbowywały

aga...no tak wlasnie myslalam ze zdjeta jest.
Ja to bez budek sie nie ruszam choc oczywiscie tez bym mogla je zdjac ale wtedy to wozek taki "lysy" wyglada..;-)
No wlasnie..masz racje ze najlepiej jest sobie wozek wyprobowac jak sie ma mozliwosc.

aaa a ile Twoi chlopcy waza...? Bo tak mi chodzi to pytanie po glowie i zawsze zapominam sie zapytac...:-)

Kuba 12kg a Paweł 11kg to takie kruszynki ale doktorek mówił że w siatkach idealnie sie mieszczą :tak:
na tyle co żrą to powinni ważyc po 16 kg ale tyle co oni biegaja to efekt taki jak widać

Zgadzam się z Jolą co do wóżkow jeden za drugim!zoom-em jezdziło się super póki dziewczyny były malutkie i lekkie,sprzedawalismy go jak mialy 8 m-cy i juz jezdzilo sie gorzej,kolcrafta kupilismy jak mialy rok,- sprzedalismy go po 2 czy 3 miesiacach - jezdzilo mi sie okropnie ciezko,niewygodnie manewrowalo i tak jak wczesniej pisalam przy rozkladaniu dziewczyn do lezenia jedna lezalan drugiej na nozkach.absolutnie sie u nas nie sprawdzil.
wozek jeden obok drugiego tez mozna znalezc z "przegrodka" albo chociaz wydzielonymi siedziskami zeby dzieci sobie za bardzo nie przeszkadzaly.
co do mieszczenia sie w drzwi nie mialam sytuacji zeby gdzies sie nie zmiescic teutonia czy arią.
jak dla mnie prowadzenia wozka jeden za drugim ze starszymi dziecmi jest po prostu ciezkie.taka jest moja opinia.

milusia ..u nas w joggerze jest taka przegrodka....jak dziewczyny spia to nawet sie nie widza....

malygosiak....wozeczke juz jedzie do Ciebie...:tak:..Ufff po tylu problemach mam nadzieje ze szybko bedzie na mniejscu...:tak:

Załączniki

• DSC04629.jpg
    DSC04629.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 102
  • DSC04623.jpg
    DSC04623.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 115
Ostatnia edycja:
reklama
Z tego co czytam to zaraz tu wojna wybuchnie... Niby miło ale kazda ma swoje najlepsze zdanie:happy2:

Dobrze, że na PHIL&TEDS spisuje sie na 6 z plusem i jest z dnia na dzien coraz mniej uzywany... Dwulatki nie chcą juz siedzieć w wózku;)

Do góry