reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

U nas w IRL i UK maclareny i cosatto brdzo popularne sa.Ludziska nie narzekaja,dlatego tez kupilam costto,tylko ze ten wozek kupilam typowo na zakupy do sklepow,wlasnie taki zeby sobie w bagazniku byl.Ale u nas innaczej ie uzytkuje wozek.Ja nawet i candy w pl mialam i nieraz mi trudno bylo gdzies podjechac czy wjechac.Tu jakos bardzej wszystko przygotowane do zycia.Chodniki lepsze,nie ma wysokich kraweznikow.
Jedno co to mieszkam kolo oceanu jakies 20 km i nie mam wozka ktory wjechal by na plaze,glupia nie pomyslalam o tym bo kupilam odrazu joggera.A teraz musze kupic z kolei 4 wozek...

reklama
MILUSIA ja miałam ten wózek dla swoich dziewczyn i byłam z niego BARDZO BARDZO BARDZO zadowolona! Serio! Słuzył nam przez prawie 2 lata, nie mam nic do zarzucenia temu wózkowi. Wygodny, zwrotny, pojemny i wielki kosz, wąski rozstaw kół... Dla mnie rewelka. Nie wyobrażam sobie jazdy szerokim wózkiem....
W razie pytan pisz na priv, to Ci coś podpowiem :)
Udanych zakupów;)

milusia....ja mysle ze powinnas sie gleboko zastanowic...Nie wiem czy prowadzilas wozek jeden za drugim z dziecmi wazacymi ponad 10 kilo i wciaz rosnacymi?? Plus inne dodatki...
Moim zdaniem wozki jeden za drugim sa dobre ale to jak dzieci sa malutkie i leciutki...pozniej juz jest pod gorke. A kazdy kilogram wozka ma znaczenie!
Ten wozek jest straaasznie ciezki. Zreszta masz opinie mam ktore mialy zooma - one powiedza Ci jak sie prowadzi taki "pociag".
Ot takie moje zdanie...:-p

Ostatnia edycja:
myśle, że poza kubełkowymi siedzeniami jest w porządku (tobie to oczywiście nie musi przeszkadzać) Cena przystępna, ładny, wąski, dziecko z tyłu ma dużo miejsca. Tylko jak na spacerówke to na pewno ciężki (coś jak zoom)

kurcze właśnie to jego duża wada że ciężki, ale mój obecny też cięzki jest a musze ich rozdzielić bo jeden zaśnie to drugi go budzi:p
chyba naprawde nie ma wózka który byłby idealny...aj trudne życie bliźniakowych mam:D

milusia...no wlasnie jest strasznie ciezki!
Ja nie wyobrazam sobie prowadzic cos takiego. Moj Baby jogger nalezy do bardzo lekkich wozkow- wazy 11kilo a i z nim potrafie sie zmachac jak prowadze dziewczyny plus pelen kosz zakupow plus torba plus moje skarby wazace po 12 kilo..!!
Ja naprawde bym Ci polecila ten wozeczek- szkoda ze nie mozesz sobie gdzies go wyprobowac bo gwarantuje ze zakochalabys sie w nim!!!
Ja mam go dwa lata i jak dla mnie wozek idealny. I nie mowie tylko tak ze to akurat moj wozek tylko obiektywnie.
Zreszta maja juz go Yenefer i onna a teraz czeka na niego malygosiak...

a czemu przekladasz dzieci jak jeden zasnie??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry