reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze podwójne wózki

U nas w IRL i UK maclareny i cosatto brdzo popularne sa.Ludziska nie narzekaja,dlatego tez kupilam costto,tylko ze ten wozek kupilam typowo na zakupy do sklepow,wlasnie taki zeby sobie w bagazniku byl.Ale u nas innaczej ie uzytkuje wozek.Ja nawet i candy w pl mialam i nieraz mi trudno bylo gdzies podjechac czy wjechac.Tu jakos bardzej wszystko przygotowane do zycia.Chodniki lepsze,nie ma wysokich kraweznikow.
Jedno co to mieszkam kolo oceanu jakies 20 km i nie mam wozka ktory wjechal by na plaze,glupia nie pomyslalam o tym bo kupilam odrazu joggera.A teraz musze kupic z kolei 4 wozek...

reklama
MILUSIA ja miałam ten wózek dla swoich dziewczyn i byłam z niego BARDZO BARDZO BARDZO zadowolona! Serio! Słuzył nam przez prawie 2 lata, nie mam nic do zarzucenia temu wózkowi. Wygodny, zwrotny, pojemny i wielki kosz, wąski rozstaw kół... Dla mnie rewelka. Nie wyobrażam sobie jazdy szerokim wózkiem....
W razie pytan pisz na priv, to Ci coś podpowiem :)
Udanych zakupów;)

milusia....ja mysle ze powinnas sie gleboko zastanowic...Nie wiem czy prowadzilas wozek jeden za drugim z dziecmi wazacymi ponad 10 kilo i wciaz rosnacymi?? Plus inne dodatki...
Moim zdaniem wozki jeden za drugim sa dobre ale to jak dzieci sa malutkie i leciutki...pozniej juz jest pod gorke. A kazdy kilogram wozka ma znaczenie!
Ten wozek jest straaasznie ciezki. Zreszta masz opinie mam ktore mialy zooma - one powiedza Ci jak sie prowadzi taki "pociag".
Ot takie moje zdanie...:-p

Ostatnia edycja:
myśle, że poza kubełkowymi siedzeniami jest w porządku (tobie to oczywiście nie musi przeszkadzać) Cena przystępna, ładny, wąski, dziecko z tyłu ma dużo miejsca. Tylko jak na spacerówke to na pewno ciężki (coś jak zoom)

kurcze właśnie to jego duża wada że ciężki, ale mój obecny też cięzki jest a musze ich rozdzielić bo jeden zaśnie to drugi go budzi:p
chyba naprawde nie ma wózka który byłby idealny...aj trudne życie bliźniakowych mam:D

milusia...no wlasnie jest strasznie ciezki!
Ja nie wyobrazam sobie prowadzic cos takiego. Moj Baby jogger nalezy do bardzo lekkich wozkow- wazy 11kilo a i z nim potrafie sie zmachac jak prowadze dziewczyny plus pelen kosz zakupow plus torba plus moje skarby wazace po 12 kilo..!!
Ja naprawde bym Ci polecila ten wozeczek- szkoda ze nie mozesz sobie gdzies go wyprobowac bo gwarantuje ze zakochalabys sie w nim!!!
Ja mam go dwa lata i jak dla mnie wozek idealny. I nie mowie tylko tak ze to akurat moj wozek tylko obiektywnie.
Zreszta maja juz go Yenefer i onna a teraz czeka na niego malygosiak...

a czemu przekladasz dzieci jak jeden zasnie??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry