reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze podwójne wózki

z tą rączką to się zgadzam,miałam taką w Maclarenie i zdecydowanie gorzej się prowadzi niż wózek tego typu z jedną rączką,co do kółek no to w teren się nie nadaje:blink:dziury w chodnikach i wysokie krawęzniki też są wyzwaniem.ja z dwóch parasolek jakie miałam cenie sobie bardzo arie,chocby ze wzgledu na sama lekkosc wozka,cena nowej jest dosc powalajaca,warto polowac na okazje,nam sie trafilo,kupilismy nowa,kobieta z angli przywiozla i sprzedawala za 400zl bo budka jedna nie pasowala,jak sie okazalo byly dwie prawe,ale zamowilismy stelaz za 50zl i mamy w pelni kompletny wozek.
sklada sie super,wchodzi do bagaznika C1 co wydawalo sie wrecz nierealne..takze z "parasolek" polecam ARIE W 100%!
Dzięki za odp ale nie ma takiego wózka na allegro...:/

aga71 to co byś mi radziła,bo ja już nie wiem:/ten co mam ciezki jest
bardzo podoba mi sie taki:
WOZEK BLIZNIACZY PODWOJNY KOLCRAFT DUO + ADAPTER (1619889463) - Aukcje internetowe Allegro tylko jak dla mnie za drogi a litytowalam na allegro ale mnie przelicytowali, pomózcieeeee mi cos wybrać, bo skończy się lato a ja dalej będe bez wózka...a niedługo mamy urodziny więc dobra okazja by dziadkowie się dołożyli:D

reklama
milusia21 jak bym miała teraz kupować wózek to wybrała bym ten
Wózki blizniacze,Wozek dla blizniakow KEES TWIN (1622990873) - Aukcje internetowe Allegro
tylko odstrasza cena,ale jest lekki ,przednie koła zwrotne ,są i gondoli (nie wiem jakie masz dzidzie) jak dla mnie fajny

zobacz jeszcze te?:
http://www.blizniaki.net/bob-revolution-z-usa,n2949.html

http://allegro.pl/emmaljunga-fantastyczny-wozek-dla-blizniakow-i1614628520.html

ale tego powala cena :
http://www.blizniaki.net/peg-perego-duette-sw,n2911.html

Ostatnia edycja:
dzieci za parę dni bedą miały rok, ten jest bardzo podobny do obecnego, wiec odpada, szukam samej spacerówki

Ostatnia edycja:
dzieci za parę dni bedą miały rok, ten jest bardzo podobny do obecnego, wiec odpada, szukam samej spacerówki

jak chlopaki maja juz roczek top lepszym rozwiazaniem bylaby lekka spacerowka tupu maclaren albo cosatto, oczywiscie jesli nie mieszkasz na plazy:-)
WÓZEK BLIŹNIACZY COSATTO DUET LITE (1596004519) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZKI COSATTO YOU 2 TWIN ZABRZE SKLEP BOCIEK (1622318730) - Aukcje internetowe Allegro
ale to tylko moja opinia. pozdrawiam goraco

WÓZEK BLIŹNIACZY COSATTO DUET LITE (1596004519) - Aukcje internetowe Allegro

No coz ja sie moge wypowiedziec na temat wozkow pojedynczych,podwojne testuje 9miesiecy.
O i candy peach jak narazie same superlatywy jednak spacerowka dlugo nam nie poslozy juz..
Uzywam i candy na zmiane z cosatto for two ,jest dobrze ale moje dziewczynki narazie sa jak piorka.
Wkrotce zakupujemy joggerka i mysle a nawet jestem pewna ze w100 procentach bedziemy zadowoleni.
bedziesz sprzedawac swojego icandy??

milusia...ja w przeciwienstwie do Gosi Ari ci nie bede polecac. Tzn..tak oczywiscie Gosia ma racje ze najwiekszy plus to waga tego wozka, ale cos za cos...Prawie cala rama to plastik..( tak jak wozki Graco) .jak podbijasz pod kraweznik caly wozek az sie wygina! Do tego malutkie koleczka ...
Ja swojego uzywalam tylko dwa miesiace i powiem ze wyrzucone pieniadze.
Teraz stoi i sie kurzy. Zeby nie zgubiony jeden malutenki element przy ramie juz dawno bym go wystawila na allegro.
Oczywiscie idealny jest jak dzieci sa malutkie...wtedy super sie prowadzi bo jest leciutki....ale ja go zakupilam jak male skonczyly rok..

Ja polecam Baby jogger city mini....na pewno nie bedziesz zalowac...
Wozek wazy mniej niz parasolka typu Maclaren. Super sie sklada i jest wygodny do prowadzenia a przy tym super wyglada. :tak:

reklama
Z wjazdem na krawezniki itp Jola ma napewno racje.
ale wiesz dla mnie prowadzenie wozka 8kg+ dziewczyny a 21+ dziewczyny-jak poprzedni -to i tak komfort:) jak bedzie juz joggerek arie mamy zamiar wykorzystywac jako wozek zakupowo/wyjazdowy:) bedzie sobie w samochodzie czekal na swoją kolej:)
ale i tak twierdze ze przy Maclarenie to nawet te krawezniki i jazda po nierownych chodnikach w arii jest znacznie latwiejsza.ale ile mam tyle opini:)

Do góry