milusia21
Fanka BB :)
Dzięki za odp ale nie ma takiego wózka na allegro...:/z tą rączką to się zgadzam,miałam taką w Maclarenie i zdecydowanie gorzej się prowadzi niż wózek tego typu z jedną rączką,co do kółek no to w teren się nie nadajedziury w chodnikach i wysokie krawęzniki też są wyzwaniem.ja z dwóch parasolek jakie miałam cenie sobie bardzo arie,chocby ze wzgledu na sama lekkosc wozka,cena nowej jest dosc powalajaca,warto polowac na okazje,nam sie trafilo,kupilismy nowa,kobieta z angli przywiozla i sprzedawala za 400zl bo budka jedna nie pasowala,jak sie okazalo byly dwie prawe,ale zamowilismy stelaz za 50zl i mamy w pelni kompletny wozek.
sklada sie super,wchodzi do bagaznika C1 co wydawalo sie wrecz nierealne..takze z "parasolek" polecam ARIE W 100%!
aga71 to co byś mi radziła,bo ja już nie wiem:/ten co mam ciezki jest
bardzo podoba mi sie taki:
WOZEK BLIZNIACZY PODWOJNY KOLCRAFT DUO + ADAPTER (1619889463) - Aukcje internetowe Allegro tylko jak dla mnie za drogi a litytowalam na allegro ale mnie przelicytowali, pomózcieeeee mi cos wybrać, bo skończy się lato a ja dalej będe bez wózka...a niedługo mamy urodziny więc dobra okazja by dziadkowie się dołożyli