reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

no ok,ja wiem ze nielegalne nie jest,ale zeby jakas prace swoja w ten wozek wlozyla. a on jak byl ubrudzony to jest no i nawet opis i zdjecie zerzniete z tej poprzedniej aukcji.zeby sprzedawala za tyle samo,ale ona chce 6stow wiecej...

no to masz racje, nie ladnie postapila, taka to ma tupet :baffled:
i chyba nawet nie powinna sciagac zdjec od kogos z aukcji... powiem szczerze,ze nie wiem jakie sa zasady na allegro ;)

reklama
Ohoho kOchane,byla nawet jedna i podobno ciagle jest ktora udaje biedna matke z uposledzonym dzieckiem,odkupuje za bezcen wozki markowe a potem na nich zarabia.Maja ludzie tupet!

Apropo graco duo- nie polecam.Prowadzilam kolezanki.Koszmar! Ciezki, nie ruchliwi , plastiki trzeszcza, i masz wrazenie ze jezdzisz autobusem!

JANE to był pierwszy wóżek jaki nam się spodobał jak dowiedzielismy się o ciazy blizniaczej,fajny bo wąski itd...matrixy tez mi się na poczatku bardzo podobaly,z czasem zaczelam jednak czytac opinie,radzilam sie sprzedawcow w BOBO WOZKACH - maja tam naprawde duzy wybor wozkow blizniaczych ,no i ...zdecydowalismy sie na zoom-a.
raz ze ma typowe gondole co jednak bylo dla nas wazne - matroxy owszem fajne ale raczej na dlugo nie starcza,no i w zimie jakos pewniej sie czulam wiedzac ze mam dzieciaczki w gondoli,oslonietej z kazdej strony,druga rzecz to spacerowka - raz ze foteliki w zoomie mozna montowac przodem do siebie to dzieci maja sporo miejsca na nozki,w JANIE dziecko siedzace z tylu jest bardzo blisko przedniego siedziska,jak rozkladalismy w sklepie to pierwsze na plasko to wygladalo ze lezaloby dziecku siedzacemu z tylu na nozkach...to tyle z moich spostrzezen,wozka osobiscie nie mialam wiec nic wiecej nie moge o nim powiedziec.zoom nam sie sprawdzil super jak dziewczyny byly malutkie,z czasem zaczal ciazyc,i przerzucilismy sie na jeden obok drugiego - teutonie.
w miedzy czasie przerobilismy parasolke maclarena,kolcrafta - ale to byl bez sensu zakup bo tak samo ciezko jak zoomem sie jezdzilo a do tego mialam problem z rozkladaniem foteli bo zawsze jedna drugiej nogi gniotla:) teraz jezdzimy aria,super leciutka spaceroweczka..no i czekamy z utesknieniem na przesylke od JOLI:) wtedy zdam relacje jak nam sie bedzie spisywal kolejny wozeczek:)
jak na razie nie bylo dla mnie jednego idealnego wozka- o czym swiadczy ilosc wozkow jakie mielismy:) kazdy mial swoje plusy i minusy wieksze lub mniejsze..

No coz ja sie moge wypowiedziec na temat wozkow pojedynczych,podwojne testuje 9miesiecy.
O i candy peach jak narazie same superlatywy jednak spacerowka dlugo nam nie poslozy juz..
Uzywam i candy na zmiane z cosatto for two ,jest dobrze ale moje dziewczynki narazie sa jak piorka.
Wkrotce zakupujemy joggerka i mysle a nawet jestem pewna ze w100 procentach bedziemy zadowoleni.

Wkrotce zakupujemy joggerka i mysle a nawet jestem pewna ze w100 procentach bedziemy zadowoleni.

ja też mam taką nadzieję :):)
obawiam się tylko,że dziewczynom bedzie brakowalo tacek do ktorych sie bardzo przyzwyczaily w arii,w sumie do citi mini jedni mowia ze mozna dokupic inni ze nie wiec juz sama nie wiem ale na razie sie z tym wstrzymam,zobaczymy moze dadza rade bez i sam pałąk im wystarczy.
juz sie taaaak nie moge doczekac tego wozeczka:-):-)

malygosiak ja przerabiałam cztery wózki,pozostaje przy dasing zoom :tak:

czyli nie jestem jedyna w "testowaniu wozkow" :D
z naszych wszystkich wozkow dziewczynom najbardziej pasuje aria.pewnie dlatego ze te szelki są takie fajne no i opieraja sie o te tacki,ukladaja sobie tam cuda na kiju i moga tak jezdzic i jezdzic....i wszystko byloby supern gdyby nie nasze paskudne chodniki....i te malutkie kolka...az serce boli jak wjade w dziure:/
po za tym waga wozka bajka - 8 kg:)

Ostatnia edycja:
Witaj milusia21
Ja akurat takiego wózka nie miałam i bym nie kupiła :tak:
a dlaczego? bo :
1.malutkie podwójne koła
# ciężko bedzie ci się prowadził typu piach,dziury w chodniku,wysokie krawężniki
2.rączka nie jest jedna,nie jest stabilna
# dzici rosną są coraz cięższe więć ciężko będzie unieść wózek do góry wjeżdżająć na chodnik

to moje zdanie ale podkreślam ,że ja go nie miałam .

reklama
z tą rączką to się zgadzam,miałam taką w Maclarenie i zdecydowanie gorzej się prowadzi niż wózek tego typu z jedną rączką,co do kółek no to w teren się nie nadaje:blink:dziury w chodnikach i wysokie krawęzniki też są wyzwaniem.ja z dwóch parasolek jakie miałam cenie sobie bardzo arie,chocby ze wzgledu na sama lekkosc wozka,cena nowej jest dosc powalajaca,warto polowac na okazje,nam sie trafilo,kupilismy nowa,kobieta z angli przywiozla i sprzedawala za 400zl bo budka jedna nie pasowala,jak sie okazalo byly dwie prawe,ale zamowilismy stelaz za 50zl i mamy w pelni kompletny wozek.
sklada sie super,wchodzi do bagaznika C1 co wydawalo sie wrecz nierealne..takze z "parasolek" polecam ARIE W 100%!

Do góry