reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze podwójne wózki

no ok,ja wiem ze nielegalne nie jest,ale zeby jakas prace swoja w ten wozek wlozyla. a on jak byl ubrudzony to jest no i nawet opis i zdjecie zerzniete z tej poprzedniej aukcji.zeby sprzedawala za tyle samo,ale ona chce 6stow wiecej...

no to masz racje, nie ladnie postapila, taka to ma tupet :baffled:
i chyba nawet nie powinna sciagac zdjec od kogos z aukcji... powiem szczerze,ze nie wiem jakie sa zasady na allegro ;)

reklama
Ohoho kOchane,byla nawet jedna i podobno ciagle jest ktora udaje biedna matke z uposledzonym dzieckiem,odkupuje za bezcen wozki markowe a potem na nich zarabia.Maja ludzie tupet!

Apropo graco duo- nie polecam.Prowadzilam kolezanki.Koszmar! Ciezki, nie ruchliwi , plastiki trzeszcza, i masz wrazenie ze jezdzisz autobusem!

JANE to był pierwszy wóżek jaki nam się spodobał jak dowiedzielismy się o ciazy blizniaczej,fajny bo wąski itd...matrixy tez mi się na poczatku bardzo podobaly,z czasem zaczelam jednak czytac opinie,radzilam sie sprzedawcow w BOBO WOZKACH - maja tam naprawde duzy wybor wozkow blizniaczych ,no i ...zdecydowalismy sie na zoom-a.
raz ze ma typowe gondole co jednak bylo dla nas wazne - matroxy owszem fajne ale raczej na dlugo nie starcza,no i w zimie jakos pewniej sie czulam wiedzac ze mam dzieciaczki w gondoli,oslonietej z kazdej strony,druga rzecz to spacerowka - raz ze foteliki w zoomie mozna montowac przodem do siebie to dzieci maja sporo miejsca na nozki,w JANIE dziecko siedzace z tylu jest bardzo blisko przedniego siedziska,jak rozkladalismy w sklepie to pierwsze na plasko to wygladalo ze lezaloby dziecku siedzacemu z tylu na nozkach...to tyle z moich spostrzezen,wozka osobiscie nie mialam wiec nic wiecej nie moge o nim powiedziec.zoom nam sie sprawdzil super jak dziewczyny byly malutkie,z czasem zaczal ciazyc,i przerzucilismy sie na jeden obok drugiego - teutonie.
w miedzy czasie przerobilismy parasolke maclarena,kolcrafta - ale to byl bez sensu zakup bo tak samo ciezko jak zoomem sie jezdzilo a do tego mialam problem z rozkladaniem foteli bo zawsze jedna drugiej nogi gniotla:) teraz jezdzimy aria,super leciutka spaceroweczka..no i czekamy z utesknieniem na przesylke od JOLI:) wtedy zdam relacje jak nam sie bedzie spisywal kolejny wozeczek:)
jak na razie nie bylo dla mnie jednego idealnego wozka- o czym swiadczy ilosc wozkow jakie mielismy:) kazdy mial swoje plusy i minusy wieksze lub mniejsze..

No coz ja sie moge wypowiedziec na temat wozkow pojedynczych,podwojne testuje 9miesiecy.
O i candy peach jak narazie same superlatywy jednak spacerowka dlugo nam nie poslozy juz..
Uzywam i candy na zmiane z cosatto for two ,jest dobrze ale moje dziewczynki narazie sa jak piorka.
Wkrotce zakupujemy joggerka i mysle a nawet jestem pewna ze w100 procentach bedziemy zadowoleni.

Wkrotce zakupujemy joggerka i mysle a nawet jestem pewna ze w100 procentach bedziemy zadowoleni.

ja też mam taką nadzieję :):)
obawiam się tylko,że dziewczynom bedzie brakowalo tacek do ktorych sie bardzo przyzwyczaily w arii,w sumie do citi mini jedni mowia ze mozna dokupic inni ze nie wiec juz sama nie wiem ale na razie sie z tym wstrzymam,zobaczymy moze dadza rade bez i sam pałąk im wystarczy.
juz sie taaaak nie moge doczekac tego wozeczka:-):-)

malygosiak ja przerabiałam cztery wózki,pozostaje przy dasing zoom :tak:

czyli nie jestem jedyna w "testowaniu wozkow" :D
z naszych wszystkich wozkow dziewczynom najbardziej pasuje aria.pewnie dlatego ze te szelki są takie fajne no i opieraja sie o te tacki,ukladaja sobie tam cuda na kiju i moga tak jezdzic i jezdzic....i wszystko byloby supern gdyby nie nasze paskudne chodniki....i te malutkie kolka...az serce boli jak wjade w dziure:/
po za tym waga wozka bajka - 8 kg:)

Ostatnia edycja:
Witaj milusia21
Ja akurat takiego wózka nie miałam i bym nie kupiła :tak:
a dlaczego? bo :
1.malutkie podwójne koła
# ciężko bedzie ci się prowadził typu piach,dziury w chodniku,wysokie krawężniki
2.rączka nie jest jedna,nie jest stabilna
# dzici rosną są coraz cięższe więć ciężko będzie unieść wózek do góry wjeżdżająć na chodnik

to moje zdanie ale podkreślam ,że ja go nie miałam .

reklama
z tą rączką to się zgadzam,miałam taką w Maclarenie i zdecydowanie gorzej się prowadzi niż wózek tego typu z jedną rączką,co do kółek no to w teren się nie nadaje:blink:dziury w chodnikach i wysokie krawęzniki też są wyzwaniem.ja z dwóch parasolek jakie miałam cenie sobie bardzo arie,chocby ze wzgledu na sama lekkosc wozka,cena nowej jest dosc powalajaca,warto polowac na okazje,nam sie trafilo,kupilismy nowa,kobieta z angli przywiozla i sprzedawala za 400zl bo budka jedna nie pasowala,jak sie okazalo byly dwie prawe,ale zamowilismy stelaz za 50zl i mamy w pelni kompletny wozek.
sklada sie super,wchodzi do bagaznika C1 co wydawalo sie wrecz nierealne..takze z "parasolek" polecam ARIE W 100%!

Do góry