reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

reklama
Fajny, jestem zwolenniczką wózków jeden za drugim. Cena za komplet też w miare, zwłaszcza że były krótko używane. Chwilami żałuje, że sprzedałam zooma ale potrzebowaliśmy lekkiej parasolki więc dużego wyboru nie było.

dzowniłam do tej dziewczyny i cena do negocjacji...jeszcze wózeczek na gwarancji....więc chyba nie ma co się zastanawiać

Madziu i jak zadowolona jesteś z tej spacerówki Easy go duo. Ja też mam zooma (jestem z niego zadowolona) ale zastanawiam się jescze nad lżejszą parasolką.

Zoska-6 ogólnie może być, za tą cenę nie ma szaleństwa ale kupiłam go w styczniu i już odleciał jakiś nit czy coś i jedna strona wózka sama się składa. Musze zareklamować ale wtedy zabiorą mi wózek na min. 2 tygodnie więc muszę skombinować zastępczy, próbowałam coś gdzieś pożyczyć ale ciężko. Folia przeciwdeszczowa beznadziejna taka na styk, że kiepsko się wózek przykrywa. Powiem ci szczerze, że jak ktoś miał wózek jeden za drugim np. zooma to ciężko się przestawić, nie jest jakiś strasznie szeroki ale w markecie przez normalną kasę nie przejedziesz. Troche ciężko podjeżdza się pod krawężnik ale bez przesady. Wózek nie wygląda źle i plus taki, że dzieci jak usną można zrobić na leżąco co w zoomie nie było możliwe. Myśle, że jakbym kupowała drugi raz wózek to wybrałabym inny np taki GRACO STADIUM DUO PROMOCJA wysyłka24H LEGNICA (1601786548) - Aukcje internetowe Allegro cena nie dużo wyższa. Ale broń Boże nie sugeruj się moimi odczuciami bo dla ciebie Easy go może być idealnym wózkiem. Pozdrawiam i pochwal się nowym pojazdem jak zmienisz

dziewczyny, ja w temacie wozka, no muszę to napisać. Od jakiegoś czasu zagladam sobie na allegro wózki bliźniacze tak przy okazji i patrzę cczy pojawiają się inne joggery w Polsce ;)trochę dlatego że jeśłi moj dotrwa w dobrym stanie to może kiedyś będę chciała go sprzedać i interesują mnie ceny. Dziś sobie wpisalam przy okazji zamawiania zabawk dla dzieci i odkryłam zaskakująca rzecz - jedna z allegrowiczek sprzedaje używany City elite - taki najdroższy chyba moedel baby joggera. Zainteresowana zaglądam na kartę tej osobym ciekawa byłam czy już go sprzedawala ( choć tam takiej info nie znajdę ale coś mi sie pomieszalo) no w każdym razie przypadkiem odkrylam,że ta osoba kupila jakieś pół miesiąca ten wózek od koGoś innego.! cena jaką podaje jest wyższa od ceny zakupu poprzednio o jakies 500 zł! Opis i zdjęcie zerżnięte z tamtej aukcji. Powiedzcie mi czy t o ja jestem nienormalna, czy myśłicie że to w porządku tak zrobić??? No w każdym razie - ostrzegam - uważajcie na sprzedawców, mam nadziejęże wśród nas nie ma osób tak nieuczciwych, bo inaczej tego nie nazwę...

dziewczyny, ja w temacie wozka, no muszę to napisać. Od jakiegoś czasu zagladam sobie na allegro wózki bliźniacze tak przy okazji i patrzę cczy pojawiają się inne joggery w Polsce ;)trochę dlatego że jeśłi moj dotrwa w dobrym stanie to może kiedyś będę chciała go sprzedać i interesują mnie ceny. Dziś sobie wpisalam przy okazji zamawiania zabawk dla dzieci i odkryłam zaskakująca rzecz - jedna z allegrowiczek sprzedaje używany City elite - taki najdroższy chyba moedel baby joggera. Zainteresowana zaglądam na kartę tej osobym ciekawa byłam czy już go sprzedawala ( choć tam takiej info nie znajdę ale coś mi sie pomieszalo) no w każdym razie przypadkiem odkrylam,że ta osoba kupila jakieś pół miesiąca ten wózek od koGoś innego.! cena jaką podaje jest wyższa od ceny zakupu poprzednio o jakies 500 zł! Opis i zdjęcie zerżnięte z tamtej aukcji. Powiedzcie mi czy t o ja jestem nienormalna, czy myśłicie że to w porządku tak zrobić??? No w każdym razie - ostrzegam - uważajcie na sprzedawców, mam nadziejęże wśród nas nie ma osób tak nieuczciwych, bo inaczej tego nie nazwę...

to co ona robi nie jest nielegalne. duzo osob tak robi, kupuje rzeczy troche modernizuje i potem sprzedaje za wiecej ;)

reklama
no ok,ja wiem ze nielegalne nie jest,ale zeby jakas prace swoja w ten wozek wlozyla. a on jak byl ubrudzony to jest no i nawet opis i zdjecie zerzniete z tej poprzedniej aukcji.zeby sprzedawala za tyle samo,ale ona chce 6stow wiecej...

Do góry