reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze podwójne wózki

reklama
pewnie pod koniec tygodnia dojdzie....noo droga...ale dostałam od mamy i siostry na dzień dziecka...hehe śmiały się...żeby dzieciakom dobrze się spało.... więc nie będę się sprzeciwiać....
oczywiście dam ci znać czy się sprawdzi

hejka dziewczyny...wiem że wam mędzę...ale niedługo muszę się zdecydować na wózek...a ja nie mam pojęcia co mam kupić...dzieciaki będę mieć na jesień....więc postanowiłam że napewno musi mieć normalne gondole... wózki typu Tako, Dorjan, Implast odpadają bo nie zmieszczą się w samochodzie....i nie wjadę nimi do mieszkania... coraz częściej zaczynam myśleć o Zoomie...ale kurdę taka cena... nie wiem jak jego koła sprawdzają się w zimę na śniegu...hmmmm.... i jak długo dzieciaki jeżdżą w spacerówkach.... bardzo mały wybór tych wózków dla bliźniaków.....wrrrrrrrrrr

Bzdura Dorjan bez problemu miesci sie w samochodzie i wieżdza w wiekszośc drzwi u mnie i moich tesciow nie ma problemu z przejechaniem przez wszystkie dzrzwi do przychodnie tez na luzie wiec skad te informacje!!!

w drzwi to wiem że się mieści...ale większość dziewczyn z którymi gadałam to mają duże auto...albo kombi....i wydaje mi się że nie wejdzie mi do auta...jeszcze gondole trzeba gdzieś włożyć... a będą 2 foteliki... ja dużo będę podróżować więc to jest dla mnie ważne....

Rabit jane for two jest tez bardzo fajny i funkcjonalny.Tutaj u nas miala go Kasiona i z tego co wiem bardzo zadowolona:-)

Cześć. Taka informacja o Zoomie. Może już to wiecie, gondolki oryginalnie są umocowane tak, że jednego maluszka nie widać ABC DESIGN WÓZEK ZOOM+2 GONDOLE ZOOM-OD RĘKI (1598485608) - Aukcje internetowe Allegro ja miałam zooma i można tą gondole umocować w tą samą stronę warto wtedy podłożyć pod materacyk jakiś kocyk zwinięty bo troszkę spad się robi (jedna gondolka minimalnie wchodzi na drugą) ale nie sprawia to większego kłopotu. Poradziłam tak dwóm mamą z mojej miejscowości i od tego czasu już tak jeździły. Już zooma nie mam zmieniałam na lżejszą parasolkę Easy go Duo Comfort. Pozdrawiam

w drzwi to wiem że się mieści...ale większość dziewczyn z którymi gadałam to mają duże auto...albo kombi....i wydaje mi się że nie wejdzie mi do auta...jeszcze gondole trzeba gdzieś włożyć... a będą 2 foteliki... ja dużo będę podróżować więc to jest dla mnie ważne....

Ja mam golfa i jest to hatchback, stelaz wchodzi na plasko i bez problemu mozna polozyc na niego czy gondole czy spacerowki. Ale nikt nie kaze Ci dorjana kupowac jak Ci sie nie podoba, te co go maja poprostu chwala bo jest super wozkiem. Ja nie mialam sytuacji gdzie bym sie nie zmiescila nim, chyba ze waskie kasy w supermarkecie ale jest zawsze jedna wieksza przez ktora mozna wyjechac.

reklama
W zoomie żeby obie gondolki były twarzą do mamy wystarczy pozmieniać adaptery :)

Do góry