reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze podwójne wózki

dziewczyny a może któraś z was miała Jane Twin Two z martixami?? bo on też fajnie wygląda...i nie musiałabym kupować fotelików....hmmmm

reklama
hejka dziewczyny...wiem że wam mędzę...ale niedługo muszę się zdecydować na wózek...a ja nie mam pojęcia co mam kupić...dzieciaki będę mieć na jesień....więc postanowiłam że napewno musi mieć normalne gondole... wózki typu Tako, Dorjan, Implast odpadają bo nie zmieszczą się w samochodzie....i nie wjadę nimi do mieszkania... coraz częściej zaczynam myśleć o Zoomie...ale kurdę taka cena... nie wiem jak jego koła sprawdzają się w zimę na śniegu...hmmmm.... i jak długo dzieciaki jeżdżą w spacerówkach.... bardzo mały wybór tych wózków dla bliźniaków.....wrrrrrrrrrr

poszukaj uzywki, ja zakupilam uzywke i szczerze mowiac nie ma zadnych sladow uzytkowania, wiem ze abc to duzy wydatek ale wydaje mi sie ze warto

rabbit kochana jak szukalam wozka dla siebie, to znalazlam ten KOLCRAFT, to jest amerykanski wozek i podobno dobrej jakosci, przypomina zooma ale jest tanszy bo ok 900zl, w polsce jeszcze nie jest az tak popularny ale widze ze juz wprowadzaja ;D
ZT009-RBY_500-2.jpg

na stronie producenta przeczytalam ze mozesz wlozyc niemowlaki w siedziska, albo w foteliki.
tu masz link na allegro
http://allegro.pl/ss-kolcraft-duo-wozek-podwojny-ipod-adapter-i1599177594.html

a tu oficjalna strona Kolcraft http://www.kolcraft.com/products/strollers/tandem/149-contours-options-tandem

Ostatnia edycja:
kurde muszę w końcu coś kupić bo zgupieje...:) ale może skuszę się na cosik używanego...

Milenka jak tam samopoczucie?? za 4 dni badanko....ale się cieszę...

kurde muszę w końcu coś kupić bo zgupieje...:) ale może skuszę się na cosik używanego...

Milenka jak tam samopoczucie?? za 4 dni badanko....ale się cieszę...

dzis powiem szczerze,ze nie najlepiej... caly dzien mam skurcze, ale juz jest troche lepiej... za duzo lazilam ostatnie pare dni ;-) no ja tez juz sie nie moge doczekac badania, jestem ciekawa czy maluszek wam pokaze swoje skarby haha ;) a jak Twoje samopoczucie ?

aa też ciągle czuję ciągnięcia w dole brzuchu...ale staram się dużo leżeć....mam nadzieję że w czwartek mały/mała łobuz/łobuzica się ujawni... bo chcę jakieś ciuszki fajne kupić....

reklama
Do góry