reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

Witam!!!

My od marca używamy Dorjana Danny sport duo i dla nas rewelacja, może nie jakaś światowa marka ale super wózeczek.
Wszędzie wchodzimy super w prowadzeniu i składa sie rewelacyjnie stelaz i gondole wchodza do bagażnika mojego samochodziku a do olbrzymów nie należy, do tego jest super wykonany kazdy detal. Nie sadzilam ze tak sie sprawdzi

reklama
maga a jak mogę się zapytać jakie masz auto?? bo ja się zastanawiam czy mi wejdzie a mam siene....

Maga ja tylko potwierdze Twoje slowa, dorjan jest fajny, nam wchodzi do golfa ale trzeba polke odpiac z jednej strony zeby upchnac gondole czy spacerowke.

Tak wchodzi bez problemu do bagaznika astry 2-drzwiowej a gondolki fajnie mozna złozyc na plasko naprawde milo nas zaskoczyl wózeczek

Na najblizszym spacerku zrobie i dodam napewno moze jutro jak nie bedzie padalo bo strasza deszczykiem
pozdrawiam!!!

A ja mam nowe doświadczenie z wózkiem. Od grudnia mamy PHIL&TEDS i uwazam, że dla takich 1,5roczniaków jest rewelacyjny. W zasadzie jak pojedynczy wózek - mały, wygodny i szybko i łatwo sie składka/rozkłada.

POLECAM!

Ja mam Icandy Peach Blossom, uwielbiam go, prowadzi sie jak marzenie, zwrotny, no i mozna go uzywac jako pojedynczego :)
58034090.jpg

Jak wybieraliśmy wózek to też podobały mi sie tego typu jaki ma Sunvill wertowalismy w internecie wszystkie strony tym bardziej ze mielismy mozliwosc zakupu i w niemczech i a angli bo mamy tam rodzine, i jak juz prawie wybralismy podeszla do kompa moja starsza coreczka i zapytala czy taki chcemy kupic wózek ja na to ze chyba tak, wiec julka z pelna powaga powiedziala jak bym musiala siedziec w tym siedzeniu z tylu i nic nie widziec tylko oparcie to bym sie do was nigdy wiecej nie odezwala i dodala biedne moje blizniaczki i poszla.
Dało nam to do myslenia dlatego zakupilismy zwykly polski wozeczek jeden obok drugiego i stwierdzilismy ze czas szybko leci i dlugo tym rydwanem jezdzic nie bedziemy a dzieci beda sie do nas odzywaly:-D
A po zakupie dorjan nas milo zaskoczyl i wiezdzamy tam gdzie mamy ochote!!!!!

reklama
Do góry