reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze podwójne wózki

Ja jako zoomowa mama tez mówię nie! Gondole przy zoomie sa niezbędne. Zakup nowych rzeczywiscie spory wydatek, ale mozesz naprawde trafic okazje na allegro i za dwie zapłacic jak za jedną. Pasy w spacerówkach są koszmarne nawet dla siedzących dzieci a inaczej nie utrzymasz w tych siedziskach dziecka i to noworodka.

reklama
Zawsze mi się podobały takie podwójne wózeczki :) myślicie, że jeśli jedno dziecko ma rok,a drugie 3, to różnica wieku jest za duża na wspólne podróżowanie ? :D

kasiagie to zupełnie inaczej niż mnie - dla mnie te wózki zawsze były koszmarne:-D a przyszło mi z takim chodzić:tak: A Mateuszek jeszcze w wózku chętnie siedzi? Jeśli tak to dlaczego nie? Tylko weź pod uwagę że to spory wydatek a w twoim wypadku chyba już na długo nie posłuży - no i dopasuj wagę dzieci do modelu wózeczka.

yenefer wiedziałam że Ty masz taki wozeczek :)ale nie byłam na 100% pewna ,ja kupiłam na allegro wozek 3w1(gondole, spacerowki i foteliki), ktory ma niecały rok i jest na prawdę bardzo uszanowany :) poleciły mi mamusie z wątku rozpakowanych żeby używke kupić a ewentualnie pozniej jakąs porzadniejszą spacerowke i tak tez zrobiłam, a podpisuję się pod tym że dzieci muszą na początku na płasko leżeć i gondolki są niezbędne :)

ja kupiłam pomarańczowy i na bank nie od Ciebie tylko od mamy chłopców:-D i jestem mega zadowolona, bo był używany niecały rok :-)

Witam wszystkie dubeltowe mamy :) mam do sprzedania wózek głęboko-spacerowy dla bliźniąt :) używałam wózka ok 10miesięcy i jest niezniszczony, w b. dobrym stanie, firma ANMAR, polecam, cena b,. atrakcyjna :)
kontakt GG 5540977 lub tel 667907395

Załączniki

• DSCF0029.jpg
    DSCF0029.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 93
  • DSCF0030.jpg
    DSCF0030.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 92
  • DSCF0025.jpg
    DSCF0025.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 89
  • DSCF0031.jpg
    DSCF0031.jpg
    47,9 KB · Wyświetleń: 95
  • DSCF0033.jpg
    DSCF0033.jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 90
  • DSCF0032.jpg
    DSCF0032.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 91
  • DSCF0028.jpg
    DSCF0028.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 83
  • DSCF0027.jpg
    DSCF0027.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Sprzedam wóżek bliżniaczy TEUTONIA TEAM COSMO - nowa wersja team alu, na nowym,grubszym stelażu.
Wózek spacerowy, w skład zestawu wchodzą:
- folia p.deszczowa (rozerwana w jednym miejscu ale postaramy się to naprawić:)
- osłonka na nóżki
- parasolka p.słoneczna
- duża torba z termoopakowaniem na butelkę
- osłonki na koła
Zarówno wózek jak i wszystkie akcesoria zakupiliśmy nowe,w sklepie stacjonarnym we Wrocławiu ASKOT, na wszystko posiadamy paragony,
wózek jest jeszcze 2 lata na gwaracji,
firma TEUTONIA daje 3 letnią gwarancję na swoje produkty!!!!
Wózeczek jest w bardzo dobrym stanie,użytkowany tylko przez nasze córeczki,zainteresowanych z Wrocławia zapraszamy do oglądania.

Więcej na temat wóżka na stronie producenta:
http://www.teutonia.com/pl/produkty/team-cosmo.html
Na nowy wózek czeka się ok 8-10 tygodni!!
Naprawdę polecam !!!
ZASTRZEGAM MOŻLIWOŚĆ WCZEŚNIEJSZEGO ZAKOŃCZENIA AUKCJI !!!!
ewentualne koszty wysyłki do ustalenia.
12_03_2011-112.jpg23_10_2010_ wies 014.jpg30_05_2010-037.jpg

TEUTONIA TEAM COSMO - NOWY MODEL ,GWARANCJA 2 LATA (1584032774) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry