madzia842
Fanka BB :)
Witam, w zasadzie yenefer wszystko powiedziała zgadzam się w 100%. Od siebie mogę tylko dodać że gondolki można złożyć na płasko więc pewnie do auta ci wejdą ale za każdym razem składać to trochę żmudna praca. Ja byłam zadowolona, faktycznie minusem jest cena i to że spacerówki nie rozkładają się na płasko. Co do kupna używanego radzę ci zwrócić uwagę na stelaż a raczej na kółka. Ja niedawno sprzedawałam i musze powiedziec że przednie kółka trochę latały. Dość szybko się zużywają. Więc jeśli będziesz coś używanego kupować to najlepiej żeby nie był długo użytkowany, takie tez idzie dostać. Powodzenia
Teraz mamy easy go spacerówka dla bliźniąt Easy GO Duo Comfort wys0zl (1524860484) - Aukcje internetowe Allegro
Jest szerszy od zooma ale lepiej się rozkładają siedzenia jak chłopcy śpią i jest lżejszy, do tego taniutki i fajnie się składa. Typowa parasolka
Teraz mamy easy go spacerówka dla bliźniąt Easy GO Duo Comfort wys0zl (1524860484) - Aukcje internetowe Allegro
Jest szerszy od zooma ale lepiej się rozkładają siedzenia jak chłopcy śpią i jest lżejszy, do tego taniutki i fajnie się składa. Typowa parasolka
Ostatnia edycja: