reklama
ja mam dorjana i prowadzi sie jednym palcem.wiem ze dzieci mam male ale waga ich wcale nie mala a znosze wozek sama wiec do przezycia. Po sniegu no to kiepsko ale to chyba kazdy wozek sie kiepsko prowadzi w takich warunkach.
yenefer
Fanka BB :)
ten jest bardzo fajny Kees Twin K-2 i kola z przodu ma bardziej stabilne niz Kees Twin Alu
tak, tak, właśnie o tym kees'ie piszę - wstawiłam link do trójkołowca, ale pokazałam go mężowi i powiedział że w życiu nie kupi takiego, bo wygląda na wywrotny.
alex2339
Fanka BB :)
on ma bardzo duzo pozytywnych opinii ale niestety nie wiem czy jest wywrotny bo nie mialam z nim do czynienia
ale x-lander tez ma mniej wiecej tak rozmieszczone przednie kola
ale x-lander tez ma mniej wiecej tak rozmieszczone przednie kola
Witaj, właśnie zaczęłam rozglądać się za wózkiem dla moich chłopaków i zastanawiam się nad Dorjanem Danny Sport Duo. Przeraża mnie trochę jego waga i że będzie się ciężko kierować.
Narazie podróżowaliśmy tylko po mieszkaniu, i to na pusto więc to co mogę powidzieć to tylko prób na sucho.
Skrętny jest naprawdę w małym pokoju wokół własnej osi nie było problemu, a co do wagi same gondole czy foteliki nie są ciężkie natomiast stelaż trudno powiedzieć ale czego wymagać od pojazdu dla dwójki.Za to wizualnie i wykonanie jest super baliśmy sie co dostaniemy bo kupowaliśmy przez Bobo Wózki i w sumie taka randka w ciemno ale super naprawde każdy szczegół jest dopracowany jesteśmy bardzo zadowoleni.
Dostaliśmy torbe, dwa kuferki do fotelików i folię przeciwdeszczową, foteliki mają okrycia więc nic nie musimy dokupować.
Jeśli chcesz to mogę kilka zdjęć dodać.
reklama