reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

Tego też ogladałam sklep nazywa się babyexpress
Tobie Yen będzie łątwiej bo możesz przymierzyć :) ja brałam w ciemno

reklama
ja mam dorjana i prowadzi sie jednym palcem.wiem ze dzieci mam male ale waga ich wcale nie mala a znosze wozek sama wiec do przezycia. Po sniegu no to kiepsko ale to chyba kazdy wozek sie kiepsko prowadzi w takich warunkach.

on ma bardzo duzo pozytywnych opinii ale niestety nie wiem czy jest wywrotny bo nie mialam z nim do czynienia
ale x-lander tez ma mniej wiecej tak rozmieszczone przednie kola

Witaj, właśnie zaczęłam rozglądać się za wózkiem dla moich chłopaków i zastanawiam się nad Dorjanem Danny Sport Duo. Przeraża mnie trochę jego waga i że będzie się ciężko kierować.

Narazie podróżowaliśmy tylko po mieszkaniu, i to na pusto więc to co mogę powidzieć to tylko prób na sucho.
Skrętny jest naprawdę w małym pokoju wokół własnej osi nie było problemu, a co do wagi same gondole czy foteliki nie są ciężkie natomiast stelaż trudno powiedzieć ale czego wymagać od pojazdu dla dwójki.Za to wizualnie i wykonanie jest super baliśmy sie co dostaniemy bo kupowaliśmy przez Bobo Wózki i w sumie taka randka w ciemno ale super naprawde każdy szczegół jest dopracowany jesteśmy bardzo zadowoleni.
Dostaliśmy torbe, dwa kuferki do fotelików i folię przeciwdeszczową, foteliki mają okrycia więc nic nie musimy dokupować.

Jeśli chcesz to mogę kilka zdjęć dodać.

Duo-Mama ja też mam Dorjana i jestem bardzo zadowolona... tak jak Jedynka pisała prowadzi się leciutko że aż w szoku byłam.

Witaj, właśnie zaczęłam rozglądać się za wózkiem dla moich chłopaków i zastanawiam się nad Dorjanem Danny Sport Duo. Przeraża mnie trochę jego waga i że będzie się ciężko kierować.

Proszę bardzo oto zdjęcia!!

P200111_11.360001.JPGP200111_12.000001.JPGP200111_11.120001.JPGP200111_11.340002.JPG

reklama
Może ma ktoras z was (albo znajomych) do sprzedania peg perego duette. bardzo chetnie odkupie

Do góry