reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze podwójne wózki

wozki jeden obok drugiego sa wezsze i tego miejsca w gondolkach jest mniej niz w wozku dla jednego dziecka. przeciez musza zmiescic sie w drzwiach. co do wywrotnosci to tez slyszalam takie opinie. Wogole wydaje mi sie ze takie wozki 3-kolowe sa mniej stabilne a przeciez wozek dla dwojki dzieci powinien byc stabilny no i uwazam ze powinny byc 4 kolka :) ale to tylko moje spostrzezenia. Moze ktoras z mam ma tego implasta?
angel zastanow sie dobrze bo uzywany Implast np na allegro to ponad 1000zl najczesciej, nie wiem za ile ta znajoma sprzeda, ale jak za taka kase to ja osobiscie zastanowilabym sie nad czyms innym.

reklama
Hej babeczki :-) Wczoraj nam przyszedł nasz zamówiony cadillac ;-) więc wklejam fotki
ABC DESIGN ZOOM
Zobacz załącznik 308257Zobacz załącznik 308258Zobacz załącznik 308259Zobacz załącznik 308260Zobacz załącznik 308261Zobacz załącznik 308262Zobacz załącznik 308263Zobacz załącznik 308264Zobacz załącznik 308265
pencil.png

figa ciekawy wózek i taki dlugi sie wydaje :)

ja czekam na dorjana, pani mówiła ze chyba mozna kolor jak w pojedynczym... ciekawe czy taki przyjdzie.

rainmanka tak oglądaliśmy zooma na żywo jest bardzo długi inaczj go sobie wyobrażałam a chcieliśmy go kupić, dobrze że trafiłam w sklepie na żywo.
I co prawda jest ładny i solidny ale z pustym miałam problem w "symulowanej" sytuacji podjechania pod krawężnik a co dopiero z obciążeniem
My też jesteśmy zdecydowani na dorjana

Pozdrawiam

jedynka długo czekałaś na wózek w kolorze pojedynczego, bo my też wybraliśmy z tej gamy kolorów wózków pojedynczych ale boje sie jeszcze zamawiać jakaś taka przesądna jestem a to dopiero 23 tygodnie

reklama
Do góry