reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze podwójne wózki

Witam wszystkie mamusie :-)

Nie udzielam się tu często, ale regularnie Was podczytuję. Jesteście dla mnie skarbnicą wiedzy i doświadczenia. Dlatego najpierw opowiem Wam naszą krótką wózkową historię a później przejde do sedna sprawy:
Od wakacji poszukujemy z mężem dla naszych pociech fury. Zdecydowaliśmy się ostatecznie na ABC ZOOM-a. Jednak nie mogliśmy nigdzie znaleźć informacji dotyczącej jego całkowitej długości z gondolkami i w wersji spacerowej. Pojechaliśmy więc do sklepu, by go nam tam zmierzono. Okazało się, że niestety ale jest za długi i nie zmieści nam się do windy.
Zaczęliśmy nasze poszukiwania od nowa. Znaleźliśmy więc sobie wózek z IMPLAST-a Spider-a Comfort. Pojechaliśmy więc znowu do sklepu by go sobie obejrzeć, bo nie chcemy kupić czegoś w ciemno. Na miejscu okazało się jednak , że nowsza wersja jest prototypem i nie ma go jeszcze na rynku a starsza wersja została wycofana z rynku przez producenta, bo przednie koła były źle wyprofilowane i czasami przy skręcaniu za bardzo się przechylała na boki.
Mamy więc jeszcze jeden typ: .DORJAN DANNY Sport Duo Niestety nie możemy go nigdzie zlokalizować. Napisaliśmy @ do producenta, ale nie pofatygował się by nam na niego odpowiedzieć. Stąd moje pytanie do Was: czy może któraś z Was jest jego użytkowniczką, gdzie go kupiła: czy w necie czy sklepie ( może jakiś namiar na sklep) , jak się sprawuje i czy jesteście zadowolone.
[FONT=&quot]W późniejszym czasie może kupimy także HARTANA ale by był już w wersji spacerowej.
Będę wdzięczna za wszystkie sugestie i opinie
:happy2::-):tak:
[/FONT]

reklama
Witaj Figa777!

My z mężem także zdecydowaliśmy się na Danny Sport Duo, wysłałam @ do producenta i dostałam odpowiedz na pytania więc może poczekaj cierpliwie na odpowiedz.
Niestety dowiedziałam się że jest problem z zobaczeniem wózeczka na żywo bo sklepy raczej nie zamawiają egzemplarzy wózków bliźniaczych na wystawkę (jasne że są ale wybrane modele tak jak np, ZOOM, ogromniasty z resztą).
Dostałam natomiast odpowiedz ze nie jestem ograniczona kolorami proponowanymi np. prz4z Bobobo wOzki (te 4 podstawowe), a mogę wybrać każdy znajdujący sie w ofercie Dorjana.
To są mało ważne szczegóły ale mam inf iż ta fura spisuje się super.

DSC06947.jpgDSC06951.jpg

Prześlicznie wyglądają dzieciaczki w tym wózeczku tak my już się zdecydowaliśmy na Dorjana
Serdecznie pozdrawiamy!!

No my raczej też, ale wolałbym go zobaczyć osobiście. Pewnie jak sie nie da to i tak go weźmiemy, bo nic innego nam nie zostanie :)
Wielkie dzięki dziewczyny za pomoc:)
Olis bardzo fajnie wyglądacie :)

Dziewczynki mam pytanko i proszę o pomoc,
mam mozliwość odkupić od znajomych wózek Spider Implast, mama bliźniaczek była bardzo zadowolona z tego wózka a ja poczytałam jakieś opinie na necie i niebyły takie dobre, na 5 pkt dostał 3, bo że za ciężki że mało w nim miejsca dla dzieciaków że z jednej strony bardzo skrętny ale wywrotny!!!no to juz zwariowałam:szok:
wiecie coś na temat tego wózka?
pozdrawiam:-)

Angel cos ktos kiedys wspominal ze jest wywrotny chyba, ale jesli ta znajoma zadowolona to ja bym sie opierala na jej opini

reklama
no właśnie ona mówi, że była bardzo zadowolona!
nie stać mnie na nowy wózek więc ucieszyłam się, że ktos sprzeda mi uzywany, ale normalne, że dobro dzieci najwazniejsze i chcę żeby im było wygodnie w tym wózku:tak:

Do góry