reklama
dokładnie napisane są wymiary tego wózka i ciężar całkowity i napewno nie ma wózka który waży mniej niż ten to po pierwsze po drugie po złożeniu jest niewielki a po trzeci nie jest niemiecki a żaden wózek blizniaczy nie będzie łatwo znieść ze schodów
Witam!
Kochane mamy bliżniąt, jestem w 19 tyg ciąży bliźniaczej zaczęliśmy się rozglądać za wózkiem najpierw myśleliśmy o wóznu "jeden obok drugiego" wybraliśmy Dorajan dany sport duo, ale okazało się że nigdzie nim sama nie dotre (sklepy, winda itp.).
Teraz zastanawiamy się nad Kolcraft tandem duo ale sama nie wiem co mam robić proszę pomóżcie bo zwariuje jestem całkiem skołowana.
Z góry dziękuję!
Kochane mamy bliżniąt, jestem w 19 tyg ciąży bliźniaczej zaczęliśmy się rozglądać za wózkiem najpierw myśleliśmy o wóznu "jeden obok drugiego" wybraliśmy Dorajan dany sport duo, ale okazało się że nigdzie nim sama nie dotre (sklepy, winda itp.).
Teraz zastanawiamy się nad Kolcraft tandem duo ale sama nie wiem co mam robić proszę pomóżcie bo zwariuje jestem całkiem skołowana.
Z góry dziękuję!
Witam!
Z góry dziękuję!
A dlaczego nim nigdzie nie dotrzesz? ja mam dorjana i chodze z nim wszedzie jest waski ma 78 cm w porownaniu do jumpera np, a tymbardziej wejdzie predzej do windy niz jeden za drugin
DZIĘKUJE!!
Bardzo dziękuje naprawde sytuacja w jakiej się znaleźliśmy jest dla nas całkiem nie do ogarnięcia (pewnie jak dla większości przyszłych bliźniakowych mam). Ale dzięki Wam wiem co kuoimy tak będzie to Dorjan, przy okazji wybraliśmy się do sklepu i mieliśmy okazję zobaczyć ABC Zoom na żywo.Wrażenie masakryczne , normalnie autokar na kółkach wcale mi się nie podoba na żywo tak jak na zdjęciach, a do windy w życiu byśmy ni weszli.
Naprawde jeszcze raz dziękuje wiem że na Was można liczyć!!!
Bardzo dziękuje naprawde sytuacja w jakiej się znaleźliśmy jest dla nas całkiem nie do ogarnięcia (pewnie jak dla większości przyszłych bliźniakowych mam). Ale dzięki Wam wiem co kuoimy tak będzie to Dorjan, przy okazji wybraliśmy się do sklepu i mieliśmy okazję zobaczyć ABC Zoom na żywo.Wrażenie masakryczne , normalnie autokar na kółkach wcale mi się nie podoba na żywo tak jak na zdjęciach, a do windy w życiu byśmy ni weszli.
Naprawde jeszcze raz dziękuje wiem że na Was można liczyć!!!
Cześć! A my zastanawiamy się nad zakupem Hartana ZX ale nie znalazłam żadnej opinii na jego temat. W sklepie zrobił na mnie duże wrażenie. Prowadzi się lekko, łatwo składa, ma szerokie siedziska dla dzieci (zwłaszcza w porównaniu z podobną Emmaljungą). Będę wdzięczna za wszelkie opinie.
reklama
lenna1982
Fanka BB :)
Forum blizniaki.net: Wszystko o wzkach => HARTAN - Organizacja Poytku Publicznego
Poszukaj sobie tutaj chyba są jakieś konkretne informacje
Poszukaj sobie tutaj chyba są jakieś konkretne informacje