reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

Dziewczyny a foteliki już macie? Jakie macie zamiar kupić?

Jedynka po głębszym zastanowieniu sie z Małżem doszliśmy do wniosku że tez kubimi dorjan'a. Ani jednego nie widzieliśmy na żywo, u mnie w mieście tylko w 1 sklepie stoi wózek dla bliźniąt taki badziewny tylko. o mikado za wiele nie słyszałam, o dorjanie też ale skoro Ty go powiedzmy przetestowałaś to chyba będzie lepszy od mikado, no tylko te kolory ech, ale to nie najważniejsze. Ile za niego płacicie? My musimy zamówić przez internet, bo sklepach owszem można zamówić ale po co im dodatkowo płacić?

Ostatnia edycja:
reklama
olis my dorjana w hutrowni dla dzieci zamawiamy bo u nich jest cena taka jak w necie 1798 ale daja rabat wiec bedzie jakas 100zl mniej ni i za przesylke nie placimy i dodatkowo kolor moglismy sobie wybrac taki jak jest w wozkach pojedynczych a tam jest wiekszy wybor. I teraz padlo na kolor czerwony z czarnym bez tych pstrokatych szlaczkow. Popatrz na katalog dorjana jakie sa wzory pojedynczych. Cos tam mozna wybrac. Moze popytaj w sklepie jakims badz hurtowni czy nie sprowadza i popytaj o rabaty. Jak chodzi o mikado to ja widzialam pojedynczy i jest jakis taki niestabilny i gietki. Dorjan ponadto super sklada sie na plasko i zmiesci sie nam do bagaznika i na razie nie bedziemy musieli samochodu zmnieniac na kombi bo mamy sedana.
Jak chodzi o foteliki to ja mam na rzie jeden uzywany od kolezanki prawie nie uzywany Romer. A drugi musze jeszcze pokombinowac albo bedzie uzywany pozyczony albo moze cos wylicytuje.

Ostatnia edycja:
Jedynka - właśnie zamówiłam z Bobowózków Dorjana szaro-pomarańczowego, przesyłka to 25 zł a cena jak wszędzie za wózek. już mi się nie chciało kombinować z kolorkami a ten szary może być.

Dokupiłam butelki z nuka już mam 2 małe i 2 duże, smoczki uspokajające, fridę, chociaż potem sobie przypomniałam że sopelek tańszy a to to samo prawie - trudno. No i cudownego bodziaka z napisem "kocham mamusię" niestety tylko 1 był :(

olis ale super pewnie niedlugo przyjdzie Ci ten wozek, a ja jeszcze z 2 tyg czekac bede. Napisz jak juz go dostaniesz :) jestem ciekawa czy Tobie tez tak przypasuje do gustu jak mi :)

Nasza fura ;)
w4.jpgww3.jpgww6.jpgw5.jpg

Olis faktycznie troszke duzy ten wozek,ale jaki ma byc dla dwojki maluchow;))podoba mi sie i chyba zamowie go i juz nie bede szukac i kombinowac.dzisiaj moze jedynka wstawi zwoje fotki:)

No i apropos dodam że składa się go dość szybko to znaczy mąż go składał, spacerówkę się poprostu nakłada na stelaż a gondolki to trzeba cos tam wcisnąć, kółka w razie w łatwo zdjąć, teraz tylko zostaje nam wymieć autko na kombi bo te nasze to nie dość że 3-drzwiowe to oba hatchbacki

Do "zoomowych" mam - kiedy przestalyście uzywac gondolek i przeszłyście na spacerówki (niby od 6 miesiąca jest wersja spacerowa)?

reklama
Do góry