reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

reklama
yenefer - jak Twoje Małe w zoom-owych spacerówkach? Moje wyglądają bosko - tak troszkę jak laleczki bo bardzo drobniutkie są. Najbardziej to te pasy wyglądają komicznie jakby ze trzy razy za duże :)

Jeszcze nie sadzam ich w spacerówkach, bo nie siedzą same (a Twoje dziewczynki już same siedzą?). Kilka razy przymierzaliśmy je ale faktycznie wyglądają komicznie, a te pasy z tymi poduchami to nie wiem kto wymyślił. Zapięte wyglądają jak w kurtce zimowej :)))

Moje jeszcze same nie siedzą (takie chybotki jeszcze), ale juz wypróbowałam dwa razy. Tzn. radzą sobie dość dobrze w nich choć te pasy powinny być regulowane jak w fotelikach - chyba że ja jakaś tępawa jestem. :) Jak znajdę chwile to może uda mi się wkleić zdjęcie.

jenefer,ja mysle ze sie tam musimy spotkac:)chciałabym zobaczyc te twoje slicznosci:)
ten jane to troche na zasadzie zooma tez jeden za drugim i tak fajnie wpina sie te foteliki podobnie:)juz nie moge sie doczekac:)

heh, wracam do wątku po jakims czasie i bogatsza o doświadczenie. Po pół roku u zytkowania Tako jumper duo stwierdzam,że jest to wóżek zdecydowanie wygodny dla adzieci. Dla rodzica już trochę mniej. NIemniej jednak mogę go polecić jak najbardziej osobom, ktoe nie muszą wożka znosić z któregoś piętra, ewentualnie mog liczyć na czyjąś pomoc przy spacerach. W takiej sytuacji wózek rewelacja - przede wszystkim dzieci mają sporo miejsca - moje półroczniaki, ważą już po 7 kg, noszą rozmiar 68 ( zaczyna być za mały) i spokojnie się w gondolkach jeszcze mieszczą. NIe wyobrażam sobie jak upchnęłąbym ich do wóżka węższego, gdzie nie ma przegrody między gondolkami. JEdno śi drugie ryczy, kręci się macha rękami i drugiego nie budzi. W jednej gondoli chybaby się pozabijały, albo ja dostalabym zawału ciągle ich ochraniając przed rodzeństwem. to tyle refleksji co do zalet. NAtomiast myślę o jakimś wózku lżejszym kiedy dzieci zaczną chodzić i będę mogla zejść z dwojką naraz na spacer ( czy to możliwe kiedyś będzie).zupełnie niespodziewanie dostałąm wóżek Mclarena, niestety nie wiem jaki to typ. MA siedziska granatowe w krateczkę, może któaś mama się spotkała? Potrzebuję jakichś instrukcji jak się go skłąda itd. No i mam pytanko czy ktoś go zna na żywo i czy to jest wózek lekki??? Bo niby parasolka, ale jak dla mnie lekki to on nie jest, no chyba że nic lepszego nie można sie po podwójnym wozku spodziewać.
JEscze jeden wózek mi się spodobał - byliśy ostatnio na targach dziecięcych, Gośc miał do pokazania przyczepkę rowerową dla dwójki dzieci, a że sprzedawał też wózki do joggingu to zapytaliśy o taki podwójny. I okazało sie że są, przeglądałąm allegro i znalazłam zdjęćie: wózek bliźniaczy jogger jedyny nowość w Polsce (1224867323) - Aukcje internetowe Allegro
muszę powiedziec, że prowadzilo się go rewelayjnie ( co prawda bez obciążenia) nawet zbyt lekko się podbijal do góry, Te kołą trochę śiesznie wyglądają ale jakbym miała te 2 tysiące to taki bym kupiła jako lżejszą wersję spacerówki.
I jeszcze jeden ciekawy wózek widzialąm - za siedziskami dzieci mial... mechanizm rowerowy. Czyli taka jakby riksza, ale cena kosmiczna była.Mozna go było montowaćz tą częśćią rowerową, ale też do prowadzenia pieszo. Czego to ludzie nie wymyślą....

Witam!
Jestem nowa na forum, spodziewam się bliźniaków, myślę o zakupie wózka iCandy peach dla moich maluchów, tylko strasznie drogie one są. W związku z tym mam pytanie czy nie ma ktoś do sprzedania używanego iCandy? Będę go potrzebować dopiero za kilka miesięcy, ale już sie rozglądam, bo pewnie nie będzie łatwo znaleść. Jeśli ktoś chce sprzedać lub bedzie chcial za kilka miesiecy to prosze dajcie znać :)
Mój email matrollka@interia.pl
Pozdrawiam

cześć dziewczyny!
Ja też zoom. Ale jestem do tyłu 1,5 miesiąca więc ja jeszcze wożę w gondolach.
Zadowolone jesteście z wózka? Ja tak. Fajnie się prowadzi, wszędzie wjeżdża. Przednia gondola trochę spadzista ale da się wytrzymać. Kurcze trochę kijowo ja dopiero do spacerówek za ok 2 mieiące a to już prawie zima (szkoda).
Jak wam się jeździ spacerówkami?

A to moj wozeczek

Załączniki

• Image0125.jpg
    Image0125.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 153
  • Image0129.jpg
    Image0129.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 174
reklama
alex sliczny wozeczek,taki snieznobiały.jeszcze takiego nigdy nie widziałam a jak sie nazywa?czemu nie zagladasz do nas na blizniaczaII?:)jak sie masz,jak twoj synek i jego reka?

Do góry