reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

Hm ja ci powiem ze nie kazdemu podoba sie ten wozek bo owia ze dzici malo miejsca niby beda mialy.Ja tak nie mysle.Ja potrzebowalam przede wszystkim wozek,ktory sklada sie latwo,szybko i z mozliwoscia wlasnie dopiecia fotelikow.Zoom nie przypdl mi do gustu za to i candy owszem.
Ja kupilam spacerowki (zdjecia ponizej) i foteliki.Z gondoli juz zrezygnowalam bo u nas zim zrogich zbyt nie ma poza tym w wiekszosci uzywam auta.
Zaplacilam za niegio 1300 euro ;-) Ale jesli chcesz, to mozesz sie zastanowic jeszcze nad i candy pear.On ma troszke inne ulozenie,troszke jakby wiecej mijsca.To byla pierwsza wersja nad jaka sie zastanawialam.Jest troszke ciezszy ,ma inne kola aleogolnie bardzo sobie go chwala.
iCandy UK - Which mode are you in today?

Załączniki

• P1030092.jpg
    P1030092.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 182
  • P1030091..jpg
    P1030091..jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 281
  • P1030093..jpg
    P1030093..jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 260
Ostatnia edycja:
reklama
Gastone kosmiczny ten twoj wozeczek :)

Ja zakupilam po dlugim rozmyslaniu, analizowaniu itp Twin two z matrix. Jestem bardzo zadowolona.Zobaczymy jak sie sprawdzi z maluszkami. Najbardziej podoba mi sie fotelik samochodowy rozkladany na plasko przez co pelni funkce gondolki na spacerach, pasy bezpieczenstwa da sie schowac elegancko tak ze maluszka nic nie ugniata.Foteliki da sie wpiac jedna reka doslownie chcoiaz troche waza..ogolnie super :)

Hm ja ci powiem ze nie kazdemu podoba sie ten wozek bo owia ze dzici malo miejsca niby beda mialy.Ja tak nie mysle.Ja potrzebowalam przede wszystkim wozek,ktory sklada sie latwo,szybko i z mozliwoscia wlasnie dopiecia fotelikow.Zoom nie przypdl mi do gustu za to i candy owszem.
Ja kupilam spacerowki (zdjecia ponizej) i foteliki.Z gondoli juz zrezygnowalam bo u nas zim zrogich zbyt nie ma poza tym w wiekszosci uzywam auta.
Zaplacilam za niegio 1300 euro ;-) Ale jesli chcesz, to mozesz sie zastanowic jeszcze nad i candy pear.On ma troszke inne ulozenie,troszke jakby wiecej mijsca.To byla pierwsza wersja nad jaka sie zastanawialam.Jest troszke ciezszy ,ma inne kola aleogolnie bardzo sobie go chwala.
iCandy UK - Which mode are you in today?
wielkie dzięki

a to nie czasem Kolcraft?
Kasiona zdjecia obiecalas!

Jola dzieki za odpowiedz co do city mini.Jeszcze mam troche czasu,narazie bede sie rozkoszowac swoim i candy.
Mam w sumie metlik w glowie bo mi glownie chodzi o to zeby nie zostac z reka w nocniku,bo jak kupie np.mini city i okaze sie kolo 3 roku zycia ze moje dzieci juz sie nie mieszcza a beda jesce chcialy sporadycznie korzystac z wozka,bo przewiduje taka opcje patrzac na mojego Maxa.Korzystal z wozka do 3,5 roku.Z drugiej strony miescil sie wtedy pieknie do slaloma,wiec az tak wielkiej roznicy w siedziskach nie ma.Zastanawiam sie tylko nad nozkami,bo siedzisko w sumie az tak bardzo mnie nie martwi,tylko chcialabym zobaczyc jak leza nogi u takiego dziecia w joggerze.No ale jak mowilam mam jeszcze wiele czasu.Moze do tego czasu jakies promocje beda.Jak narazie ja musze sprowadzic wozek z uk,wiec mnie jeszcze koszty przesylki dochodza...ale moze do tego czasu bede mogla juz go zamowic w sklepie;-)

Ostatnia edycja:
a to nie czasem Kolcraft?
nie to baby jogger city select,wydaje mi sie ze ma wiecej miejsca miedzy siedziskami,mozna go uzywac jako pojedynczy,montowac foteliki,spacerówki,gondolki od biedy,i nie jest ani za długi ani za szeroki tylko na 2 poziomach montowany.jak icandy:)
chyba wersja optymalna dla bliźniąt jak dla mnie. cena tylko nieoptymalna...:baffled:

Gastone....nie ma za co...:tak:
Jesli chodzi o podnozek to moje dziewczyny jeszcze nie siegaja do niego i duzo im brakuje.
DSC07070.jpg

No i rzeczywiscie masz jeszcze sporo czasu aby podjac decyzje.
Ja mam nadziej ze oprocz kupienia dwoch parasolek( chcemy zaczac wychodzic z dziewczynami osobno) obedzie sie bez jeszcze jakiegos dodatkowego zakupu.

Czekam na relacje jak bedzie sie sprawowal iCandy...:-):-)

Co do City Select to jest juz od kilku miesiecy dostepny w uk.

Ostatnia edycja:
Pokazalam mojemu J filmik instruktarzowy joggerka i sie zakochal.Bede go kupowala n wiosne,bo potrzebuje wozek na wyjazdy,chociazby do pl,a nie chce zniszczyc i candy,poza tym montowanie spacerowek w i candy wiaze sie z adapterami,a zeby zlozyc wozek trzeba je wypiac, a ja potrzebuje klik i juz.Wiec juz uzgodnione.Wozek bedzie moj.Juppi.Tylko mam nadzieje ze uda mi sie kupic inny niz czarny,mnie sie podoba ten orange/silver grey. A jak narazie tylko czarne sprowadzaja,ale cosik wymisle.

reklama
Ja mialam PPduette,ale gdy nadeszla wiosna wozek okazal sie juz byc strasznie ciezki razem z dwoma pakunkami plus zakupy dawalo to prawie 40kg...
teraz jezdze Aria Twin i jestem bardzo zadowolona, chlopcyo chyba tez. Waga wozka to 9kg, wiec malutko. Minus to waskie siedziska, wiec nie wiem jak wozek bedzie sie sprawowal, gdy ubiore im zimowe kombinezony:dry:

Do góry