reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

Pokazalam mojemu J filmik instruktarzowy joggerka i sie zakochal.Bede go kupowala n wiosne,bo potrzebuje wozek na wyjazdy,chociazby do pl,a nie chce zniszczyc i candy,poza tym montowanie spacerowek w i candy wiaze sie z adapterami,a zeby zlozyc wozek trzeba je wypiac, a ja potrzebuje klik i juz.Wiec juz uzgodnione.Wozek bedzie moj.Juppi.Tylko mam nadzieje ze uda mi sie kupic inny niz czarny,mnie sie podoba ten orange/silver grey. A jak narazie tylko czarne sprowadzaja,ale cosik wymisle.
Gastone,ale który jogger jest orange?city mini?tego chcesz?ja tez mam dylemat czy mini jeden obok drugiego czy city select...
te mini double sa fajne bo faktycznie łapiesz za pasek a on sie składa:rofl2:

reklama
Pokazalam mojemu J filmik instruktarzowy joggerka i sie zakochal.Bede go kupowala n wiosne,bo potrzebuje wozek na wyjazdy,chociazby do pl,a nie chce zniszczyc i candy,poza tym montowanie spacerowek w i candy wiaze sie z adapterami,a zeby zlozyc wozek trzeba je wypiac, a ja potrzebuje klik i juz.Wiec juz uzgodnione.Wozek bedzie moj.Juppi.Tylko mam nadzieje ze uda mi sie kupic inny niz czarny,mnie sie podoba ten orange/silver grey. A jak narazie tylko czarne sprowadzaja,ale cosik wymisle.

Nooo i widze ze decyzja zapadla..fajnie..na pewno bedziecie zdowoleni...:tak:
No u nas niestey jest czarny...a tak bardzo chcialm czarny z czerwonym..niestey nie mieli go na stanie i musialbym czekac na niego jakies dodatkowe 2 tygodnie..
A mi sie bardzo podoba ten nowy...czerwono szary. Ten pomarancz tez jest fajny..
Wlasnei ta dziewczyna co ma tych chlopcow ma ten pomaranczowy.
A skad bedziesz go sprowadzac??
Bo wiesz..ja zawsze sluze pomoca.....:tak:

Gastone...a widzialas ze zrobili tez nowe "odmiany" city mini...?? city metro i city micro...

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs...tdisplayA_47_10751_-1_14051_96338_10001_14051

ja kupowalam w tym sklepie..mieli najtaniej..:-)

http://www.preciouslittleone.com/pr...er-city-mini-double-stroller---redcreamblack/

Ostatnia edycja:
tak jak obiecaalm wstawiam zdjecie mojego twin two matrix poki co jestem zadowolona , zobaczymy jak bedzie z towarem w srodku :-):-):-)

Załączniki

• DSCN4938.jpg
    DSCN4938.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 131
  • DSCN4937.jpg
    DSCN4937.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 142
Jola nie wiedzialam o tym mini jogger metro,bo ten city micro jest jakis taki ubozszy..A powiedz jakie widzisz roznice miedzy baby mini joger a baby mini jogger metro,bo kurcze jam slepa jest..Moze ten pierwszy jakies taki bardziej sie bogatszy wydaje?moze kolka troche lepsze? nie wiem...
Co do sprowadzenia wozka zapodalam wczoraj temat moej zaprzyjznionej pani w sklepie,wiec sprawdzi.Ale gdybym niemola sprowdzic bede szukala sklepu internetowego wlasnie u was w uk,tylko musi to byc sklep,ktory przesyla rowniez przesylki do IRL (ROI).Kiddicare napewno przesyla to wiem.W tej chwili nie maja baby mini jogera,ale napewno beda mieli skoro maja i metro..Jest tez facet na ebay,ktory ma te wozki ale tylko czarne jak narazie,moze bedzie mial te z pomaranczem...Gdyby ci sie rzucil gdzies fajny sklepik internetowy,ktory ma moje pomaranczki i presyla rowniez paczki poza uk daj znac;-) oczywiscie za rozsadna cene,bo niektorzy zadaja kolosalnych pieniedzy za przesylke.
Kasiona super jane,wkrotce zobaczymy wszystkie jak sie beda nasze bryki sprawowac.
Alex gratuluje wyboru w koncu .

Ayla1 mialam na mysli oczywiscie joggera mini.

hej! ja zdecydowana jestem na DorJan duo sport. Lekko sie go prowadzi, szybko skalada i rozklada. Ma gondolki wygodne dla dzieci glebokie i szerokie.

Jedynka też myślałam nad tym wózkiem, a który kolor wybierasz? jakoś mi do gustu nie przypadły. Ja jestem nastawiona na mikado duet

olis ja wybieram kolor szary z elementami pomaranczowymi. No szkoda ze kolorkow innych nie maja. Ale musze sie faceta w sklepie podpytac czy szyja jakies inne kolorki, bo cos mi wspominal.Generalnie w razie czego ten czerwony jest taki uniwersalny, wiec moze latwiej pozniej bedzie sprzedac. My chcemy opcje z fotelikami. Bylam w szoku jak ten wozek na zywo zobaczylam jak lekko sie prowadzi. Jednym palcem :) i wykonanie jest pierwsza klasa. O mikado juz wspominalam kiedys ze wlasnie wykonanie mi nie przypadlo do gustu. Sklada sie tez szybciutko. Waga no coz... moglaby byc mniejsza ale nie mozna miec wszystkiego. Pisza ze 20kg.

reklama
Witam przyszle podwojne mamusie.
Jesli moge cos podpowiedziec w kwestii wyboru wozka to chcialabym zwrocic wasza uwage na gondolki.Teraz duza czesc wozkow ma takie siedziska ktore w kazdej pozycji pozostaja -nie wiem jak to wytlumaczyc-siedzacymi.Tzn jest takie zagiecie na pupe i nawet jesli sie go odchyli do tylu do spania to i tak dziecko jest w pozycji siedzacej.Chodzi mi o to ze nie sa calkowicie plaskie.
Moje dzieci mialy problemy z ulewaniem i w wozku zawsze lezaly na boku bo istnialo zagrozenie zadlawienia.Czesto tez w wozeczku dzieci lezaly na brzuszku bo corcia np. miala problemy z brzuszkiem i w takiej pozycji bylo jej wygodnie.A w tych wozkach ktore nie maja siedzen rozkladanych na plasko nie da sie tak ulozych dzieci.TO takie moje spostrzezenie .Moze warto zwrocic na to uwage.
Pozdrawiam serdecznie.

22681.gif

Ostatnia edycja:
Do góry