reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

reklama
tak tak nie da rady podpiac bo trzeba adapter a adapter dostajesz razem w zestawie z fotelikami, bo te foteliki nie sa obok siebie tylko jeden jesst blizej raczki a drugi dalej

hej:)
Jedynka dzieki za zaptytanie.czyli wniosek dla mnie taki ze jak chce wozic foteliki na tym stelazu to musze kupic te od kompletu i tak chyba uczynie.pojeździłas sobie juz wozkiem po domku,jakie wrazenie?

No musisz caly zestaw kupic wtedy i wychodzi to dosc drogo bo okolo2300zl z tymi fotelikami.Ale ty masz juz foteliki jakies? bo jak masz to szczerze powiem ze nie bardzo to sie oplaca. A czemu chcesz wozic dzieci w fotelikach? podobno to nie jest dobre dla kregoslupow. A wozkiem pojezdzilam heh. tyle ze za duzo miejsca w domu nie mam wiec nie poszalalam hehe ale lubie patrzec na ten wozek i wyobrazam sobie jak beda w nim moje skarby.

hej,
Jedynka rozmawialam kiedys jak spotkalam w ikei pania ktora miala blizniaki i wiozla ich wlasnie w fotelikach na stelazu.mowila ze one makx moga byc okolo 2,5 do 3 godzin w tych fotelikach.ale naprawde fajna sprawa,nie trzeba brac calego wozka na male zakupy tylko jedziesz przeciez z maluchami w fotelikach i bierzesz sam stelaz i przepinasz je.bardzo poreczne na krotka chwile.jeszcze nie mam zadnych fotelikow wiec chyba wybiore te:)to teraz masz wszystko prawda?a zamawialas jakos torbe w komplecie z tym wozkiem czy jest w standardzie?

torbe dostalam bo w komplecie jest. jeszcze facet sie pomylil i dostalismy 2 kuferki montowane wlasnie do adaptera heh i teraz nie mamy do czego ich przymocowac ale na pewno sie przydadza do czegos.wiesz co ale pamietaj ze wlasnie tam jest adapter i musisz tez go zabierac zeby wpinac na niego foteliki. Spojrz na zdjecie na stronie Dorjana jak to wyglada. Ja wlasnie tez mylalam zeby taka opcje wybrac, ale ten facet ze sklepu odradzil. Mowil ze troche zamieszania z tym jest. Wiesz, jak bedziesz zamawiac to moze skontaktuj sie z jakims sklepem czy mogliby Ci inny kolor z katalogu pojedynczych wozkow zamowic, bo te kolory w standardzie sa rzeczywiscie srednie. ja wybralam wlasnie na zamowienie i jestem bardzo zadowolona. Ale jak pomysle ze bede musiala jakos targac na pierwsze pietro ten wozek to mi sie slabo robi hehe

hej
bede zamawiala przez net,ale popytam o te kolory,moze uda mi sie cos wynegocjowac z nimi:)a twojego wozka nadal nie moge zobaczyc,niestety nie otwieraja sie te zdjecia..

reklama
Do góry