reklama
No musisz caly zestaw kupic wtedy i wychodzi to dosc drogo bo okolo2300zl z tymi fotelikami.Ale ty masz juz foteliki jakies? bo jak masz to szczerze powiem ze nie bardzo to sie oplaca. A czemu chcesz wozic dzieci w fotelikach? podobno to nie jest dobre dla kregoslupow. A wozkiem pojezdzilam heh. tyle ze za duzo miejsca w domu nie mam wiec nie poszalalam hehe ale lubie patrzec na ten wozek i wyobrazam sobie jak beda w nim moje skarby.
hej,
Jedynka rozmawialam kiedys jak spotkalam w ikei pania ktora miala blizniaki i wiozla ich wlasnie w fotelikach na stelazu.mowila ze one makx moga byc okolo 2,5 do 3 godzin w tych fotelikach.ale naprawde fajna sprawa,nie trzeba brac calego wozka na male zakupy tylko jedziesz przeciez z maluchami w fotelikach i bierzesz sam stelaz i przepinasz je.bardzo poreczne na krotka chwile.jeszcze nie mam zadnych fotelikow wiec chyba wybiore teto teraz masz wszystko prawda?a zamawialas jakos torbe w komplecie z tym wozkiem czy jest w standardzie?
Jedynka rozmawialam kiedys jak spotkalam w ikei pania ktora miala blizniaki i wiozla ich wlasnie w fotelikach na stelazu.mowila ze one makx moga byc okolo 2,5 do 3 godzin w tych fotelikach.ale naprawde fajna sprawa,nie trzeba brac calego wozka na male zakupy tylko jedziesz przeciez z maluchami w fotelikach i bierzesz sam stelaz i przepinasz je.bardzo poreczne na krotka chwile.jeszcze nie mam zadnych fotelikow wiec chyba wybiore teto teraz masz wszystko prawda?a zamawialas jakos torbe w komplecie z tym wozkiem czy jest w standardzie?
torbe dostalam bo w komplecie jest. jeszcze facet sie pomylil i dostalismy 2 kuferki montowane wlasnie do adaptera heh i teraz nie mamy do czego ich przymocowac ale na pewno sie przydadza do czegos.wiesz co ale pamietaj ze wlasnie tam jest adapter i musisz tez go zabierac zeby wpinac na niego foteliki. Spojrz na zdjecie na stronie Dorjana jak to wyglada. Ja wlasnie tez mylalam zeby taka opcje wybrac, ale ten facet ze sklepu odradzil. Mowil ze troche zamieszania z tym jest. Wiesz, jak bedziesz zamawiac to moze skontaktuj sie z jakims sklepem czy mogliby Ci inny kolor z katalogu pojedynczych wozkow zamowic, bo te kolory w standardzie sa rzeczywiscie srednie. ja wybralam wlasnie na zamowienie i jestem bardzo zadowolona. Ale jak pomysle ze bede musiala jakos targac na pierwsze pietro ten wozek to mi sie slabo robi hehe
reklama
a to moj wozeczek
Jane Twin Two-bardzo szybko sie wszystko przepina,zdejmuje,składa.
to wersja z fotelikami,ktore po rozłozeniu na płasko całkowicie i po dodaniu budek zmieniaja sie w minigondole
Zobacz załącznik 282381Zobacz załącznik 282382
Jane Twin Two-bardzo szybko sie wszystko przepina,zdejmuje,składa.
to wersja z fotelikami,ktore po rozłozeniu na płasko całkowicie i po dodaniu budek zmieniaja sie w minigondole
Zobacz załącznik 282381Zobacz załącznik 282382