B
Bura
Gość
Ja mam akurat Marco Sky L, kolor Silver Shadow (ten srebrno-szary).
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze fajne te wozki, szkoda, ze nie wiedzialam, ze cos takiego istnieje. Byc moze bym rozważyla kupno takiej spacerowki, choc na swojego ABC Tandema nie narzekamJa mam akurat Marco Sky L, kolor Silver Shadow (ten srebrno-szary).
Z tego, co widziałam, to cena tego modelu waha się w granicach 350-400zł (za używany, bo nowego nie znalazłam). Mój kosztował ok 400zł z wysyłką.Bura a jaki jest koszt takiego wózka?
Aaaaa mnie przeraza waga tych wózkow..głownie Tako.....tam sama konstrukcja wazy 11kg plus kazda gondolka 6 kg co daje 23 kg........
Gdy dzieci sa malutkie....to owszem jeszcze ujdzie....ale jak waza juz ponad 10 kg...:...
no i szerokosc tych wozkow.....
Lenna...tutaj masz sporo o x landerze..
Re: X-lander X-twin polecam ten wózek - Bliźniaki i więcej - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl