reklama
basiekkk
Fanka BB :)
wow 30 kilosów to nie lada wyczyn
Żelka - nawet nie wiedziałam, że w lbn są takie ośrodki. Ale chyba bym się nie odważyła, bałabym się srogiej kary
Ja muszę zwalić jeszcze 7 kilosów do wagi sprzed ciąży, ale musiałabym przestać żreć słodycze, a ja ni w ząb nie umiem się opanować
Żelka - nawet nie wiedziałam, że w lbn są takie ośrodki. Ale chyba bym się nie odważyła, bałabym się srogiej kary
Ja muszę zwalić jeszcze 7 kilosów do wagi sprzed ciąży, ale musiałabym przestać żreć słodycze, a ja ni w ząb nie umiem się opanować
Matusia
Ja już tych diet cud miałam trochę. Na kopenhaskiej schudłam 7 kg w 2 tyg, a po kilku miesiącach miałam na + 11. Najgorsza była cambridge, bo po kilku dniach diety wolałam nie jeść nic, niż te paskudztwa. Do dietetyka jeździłam, ale wymyślał takie cuda, że nie miałam czasu na robienie do pracy ruloników lub innych wymysłów.
Przydałby mi się taki właśnie dietetyk i trener jak z tego programu "Cofnij zegar", ale najbliżej mam do Poznania ok 100 km. Muszę sama się zawziąć.
Przydałby mi się taki właśnie dietetyk i trener jak z tego programu "Cofnij zegar", ale najbliżej mam do Poznania ok 100 km. Muszę sama się zawziąć.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Jaipur- a w jakim czasie udało się tyle schudnąć bo wynik powalający!
Każda dieta ma w sobie jakieś "ale" jedni chudną inni nie ! ale Dukan działa najgorsza jest ta pierwsza faza a potem już dodaje się te produkty więc robi się coraz bardziej zbilansowana.( moja siostra jest na tej diecie)
Ja wróciłam do planu od dietetyczki który miałam po urodzeniu Szymcia ( bo ta moja własna dieta nie dawała rezultatu ) i w miesiąc wtedy schudłam 5 kg zobaczymy jak teraz mi pójdzie. zjadam dziennie w granicy 1430 kalorii w 4 posiłkach.
Każda dieta ma w sobie jakieś "ale" jedni chudną inni nie ! ale Dukan działa najgorsza jest ta pierwsza faza a potem już dodaje się te produkty więc robi się coraz bardziej zbilansowana.( moja siostra jest na tej diecie)
Ja wróciłam do planu od dietetyczki który miałam po urodzeniu Szymcia ( bo ta moja własna dieta nie dawała rezultatu ) i w miesiąc wtedy schudłam 5 kg zobaczymy jak teraz mi pójdzie. zjadam dziennie w granicy 1430 kalorii w 4 posiłkach.
bra00721
żadna dieta nie zadziała, jeśli nie jest się wystarczająco upartym i zawziętym. mi tego zawsze brakowało, odmawianie sobie pewnych produktów skutkowało późniejszym nadrabianiem zaleglości, nawet jedzenie małych posiłków co trzy godziny nie jest dla mnie, ponieważ nie lubię byc zależna od godzin, harmonogramu. tak więc dla mnie najlepszą dietą była zawsze MŻ- mniej żreć
a co do Dukana, to moja fryzjerka- (ta, którą znielubiłam ostatnio ) okropnie sie pochorowała po niej, więc moim zdaniem bez nadzoru lekarza nie ma co w nią wchodzić. pytanie, czy którykolwiek lekarz ja poleci...
tym bardziej, że nasze organizmy i tak sa nadwyrężone po ciąży, karmieniem piersią, więc czy to dobry pomysł ograniczać im jeszcze bardziej składników odżywczych?
a co do Dukana, to moja fryzjerka- (ta, którą znielubiłam ostatnio ) okropnie sie pochorowała po niej, więc moim zdaniem bez nadzoru lekarza nie ma co w nią wchodzić. pytanie, czy którykolwiek lekarz ja poleci...
tym bardziej, że nasze organizmy i tak sa nadwyrężone po ciąży, karmieniem piersią, więc czy to dobry pomysł ograniczać im jeszcze bardziej składników odżywczych?
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Bo we wszystkim trzeba zachować zdrowy rozsądek a niestety nie każdy to potrafi i stąd te opłakane skutki.
reklama
Matusia
Ja też do urodzenia Mateusza nie maiłam problemów z wagą, nigdy wcześniej nie odchudzałam się. Ale teraz mam 30 kg więcej. Nikt mi nie wierzy, że tak dużo ważę, ale tak jest.
Podziel się: