Dziewczyny pieknie schudłyście...tylko pozazdrościc Ja mam 8 kg na plusie i okropnie mi z tym....Brzuszek taki flaczek że hej. Nie wiem jak u Was ale mój ginekolog zabronił intensywnych ćwiczeń do połowy sierpnia (urodziłam 28.05)
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
mycha a dlaczego zabronił??
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
mi sie zdaje ze jesli ci sie wszystko zagoiło i czujesz sie dobrze to mozesz po troszku zaczac cwiczyc
coc moze niech ie wypowiedza dziewczyny po cc ;-)
coc moze niech ie wypowiedza dziewczyny po cc ;-)
mycha no tak aerobowe ćwiczenia odpadaja, ale izometryczne jak najbardziej możesz.Czyli lekkie brzuszki- nie do pełnego 90stopni, tylko powoli tak po 30 stopni.I te skośne koniecznie, żeby brzuszek się wciągnął.
Chyba ,że Cie blizna ciągnie jeszcze ..
Czytałam kiedyś o tym,że po cc mocno nadwyrężone są miesnie..pleców.Wydało mi się to wtedy absurdem,ale przy pierwszym tygodniu ćwiczeń odczułam to boleśnie, największe zakwasy miałam właśnie w plecach,mimo brzuszków na piłce, czyli tych oszczędzających plecy.
Chyba ,że Cie blizna ciągnie jeszcze ..
Czytałam kiedyś o tym,że po cc mocno nadwyrężone są miesnie..pleców.Wydało mi się to wtedy absurdem,ale przy pierwszym tygodniu ćwiczeń odczułam to boleśnie, największe zakwasy miałam właśnie w plecach,mimo brzuszków na piłce, czyli tych oszczędzających plecy.
Ostatnia edycja:
persefona
Fanka BB :)
Podziwiam waszą determinację Ja niestety nie mam czasu na ćwiczenia,a też źle się czuję w swojej wadze...No ale przedwczoraj zaczęłam stosować radę szwagierki - nie jem pieczywa i ziemniaków,za to warzywa i owoce do oporu. Ona schudła na tym 9kg,zobaczymy czy mi się uda,choć ciężko mi bez kanapeczek
Osiągnęłam wagę dzisiaj sprzed ciąży! A już myślałam że nigdy nie pozbędę się tych dodatkowych 2kg co chyba od miesiąca mi zalegały. A tu proszę :-) Ale mam radochę :-) mała rzecz a jak cieszy.
To teraz będzie już tylko lepiej :-)
To teraz będzie już tylko lepiej :-)
reklama
basiekkk
Fanka BB :)
Hope mam to samo ehhh ciągle się łapie tylko na tym to bym zjadła, tamto bym zjadła, a jak jeszcze wczoraj gdzieś na bb wyczytałam o fasolce szparagowej z bułką tartą i masełkiem to od tamtej pory mam ślinotok po kolana;-) a tu waga nie jest dla mnie łaskawa ćwiczyć się nie chce tylko żreć.
Podziel się: