reklama
To widzę sporo mamy na majówka takich przedślubnych dzieci które nie zostawiły mamusiom wiele czasu na powrót do formy, ale dacie radę kochane. Jeszcze chyba styna wkrótce zmienia stan cywilny Ciekawe czy któraś organizuje za jednym zamachem chrzciny, bo to częste rozwiązanie w takich wypadkach. A ja za tydzień w niedzielę mam rocznicę i też bym chciała trochę brzuszka zgubić żeby kupić sobie jakąś fajną kieckę.
Żelka
Fanka BB :)
Nom u nas tak jest ze 01.10 slub, a 02.10 chrzciny, ksiądz sie pytal czy chce jednego dnia, ale postanowilismy, ze kazdy bedzie mial swoj dzien. oddzielnie
Pocieszam sie ze juz w 2 miesiace sporo zrzucilam, to w nastepne dwa akurat bedzie ok
Pocieszam sie ze juz w 2 miesiace sporo zrzucilam, to w nastepne dwa akurat bedzie ok
karolq8
Fanka BB :)
Jaipur jak mozesz podaj mi jeszcze raz nazwe tego zelu na blizny bo gdzies zapodzialam
reklama
karolq -Strataderm,albo Dermatix(to to samo tylko inny producent)
Ciągle jestem głodna, jem chyba więcej niż w ciąży do tego ciągle pije, po całym domu stoją porozstawianie butelki z wodą.. Waga pewnie taka sama jak przed, chociaż ostatnio chodze tylko w leginsach, bo jeansy mi spadają:/
Ciągle jestem głodna, jem chyba więcej niż w ciąży do tego ciągle pije, po całym domu stoją porozstawianie butelki z wodą.. Waga pewnie taka sama jak przed, chociaż ostatnio chodze tylko w leginsach, bo jeansy mi spadają:/
Ostatnia edycja:
Podziel się: