reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pociążowe boje i przeboje z wagą oraz figurą

reklama
mi juz zostalo tylko 6kg ;-) chociaz to jest u mnie pocieszajace...mam nadzieje, ze ta skora tez sie jakos uelastyczni

mi zostały jakieś 2 kg ale 10 cm w pasie :(no i taki flak zamiast brzucha a rodziłam 6 maja, od wczoraj w użyciu mam hula hop z masażerem :D zobaczymy czy pomoże :)

chmurka - zapomniałam, że gdzieś w szafie tez mam ukryte hula hop:-D. Myślę, że to dobry pomysł;-), ja mam takie najzwyklejsze, ale tez powinno pomóc. Trzeba będzie trochę pokręcić bioderkami;-). Mi został tylko 1kg do wagi sprzed ciąży i nawet nie chcę juz go zrzucać, bo nogi mam jak patyczki, tyłek płaski, tylko brzuch z biegiem dnia coraz większy, bo wszystko rozciągnięte, a jakoś ćwiczenia mi nie wychodzą:sorry:

Ostatnia edycja:
a mi właśnie przyszły buciki easytone i pierwsze wrażenie z chodzenia po domu to, że w życiu nie miałam tak wygodnych butów - rewelacja!! Mogło by przestać padać to przetestowałabym je na spacerku :( póki co jestem mega zadowolona :)
Co do zrzucania kg mi zostało do wagi idealnej 7 kg, ale mój M coś smętnie patrzy na to moje zrzucanie wagi - odnosze wrażenie że bardziej mu się podobam nieco krąglejsza ... hah i uwagi teściowej ... "ja po pierwszej ciązy to 45 kg ważyłam" ;)

pfff uwagi tesciowej.. to mozna se w buty wlasnie wsadzic!
moja ostatnio dzwoni o 12 i sie pyta m.in. - 'czy juz jadlam sniadanie ? '
- mowie, ze nie (nie mialam jak zrobic i zjesc..) a ta - 'ahhh nie ma ci kto zrobic tak ?' pffffff...

oooo zelka - czyli jednak juz przyszly te easytony! bo pytalam na maju..

ja nie mam wagi, nie wiem ile waze, wazylam itp, chce miec tylko brzuch okej i bede zadowolona ;)

Dziewczyny zalamac sie mozna, Wy juz tylko +1kg albo 2 a ja jeszcze do wagi sprzed ciazy +10kg no ale jak sie przytylo w ciazy 29 to nie ma tak szybko,dopiero 5 tyg minelo,A brzusio mam nadzieje ze jeszcze ta skora sie troche wciagnie.Po wakacjach juz pewnie wszystkie zrzucimy te zbedne kilogramy, tylko troche wysilku i cierpliwosci. :)

Orzeszku nie łam się bo nie jesteś sama. Mi też jeszcze sporo zostało do zgubienia

A ja znowu mam mały ubytek wagi w tydzień bo 600 gr :) Niech żyje karmienie piersią! :) Ale gdzie jeszcze do końca :(((

reklama
Marzenko nie przesadzaj. Ja się ostatnio ważyłam i przez miesiąc nic mi nie spadło:(

Do góry