reklama
lwiapaszczka
Fanka BB :)
Mnie jeansy sprzed ciąży już zaczynają zjeżdżać z tyłka. Wszystko przez to, że jem takie "jałowe" rzeczy, niby fajnie, powinnam się cieszyć, ale czasami ma się smaka na różne fajniusie kąski... Poza tym myślę sobie, że jak nie jem mojego ukochanego nabiału, to za jakiś czas zęby mi powypadają i co mi będzie z super figury ;-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dziewczyny życzę wam żeby wasze kilogramki szybko zeszły i żbeyście były zadowolone z wag :-)
a powie mi może któraś jakieś fajne ćwiczonka żeby zgubyć boczki?? :-)
a powie mi może któraś jakieś fajne ćwiczonka żeby zgubyć boczki?? :-)
bra00721
i miej tu człowieku dobry humor: byliśmy sobie z M na spacerku, kiedy spotkaliśmy mamę naszego przyjaciela: "dzień dobry, dzień dobry, ale ładne dziecko, jak się czujesz, o! widzę, brzuszek pozostał, co?" ... no kuźwa mać no!
kamcia ... nie pomogę, bo nie ćwiczę a boczki też mam i też ich nie chcę
kamcia ... nie pomogę, bo nie ćwiczę a boczki też mam i też ich nie chcę
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hehe bra no to super mi odpowiedziałaś
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Bra - kochana nie przejmuj się głupimi komentarzami , niech spadają na drzewo !
trzeba czasu a zobaczysz że wrócisz do formy
Ja np. jestem bardzo cały czas dopingowana przez mojego męża co chwilę mi powtarza że wyglądam super i że wracam do formy ;-) jego zdanie się dla mnie najbardziej liczy resztę mam w nosie
trzeba czasu a zobaczysz że wrócisz do formy
Ja np. jestem bardzo cały czas dopingowana przez mojego męża co chwilę mi powtarza że wyglądam super i że wracam do formy ;-) jego zdanie się dla mnie najbardziej liczy resztę mam w nosie
Futrzaczek nie ma to jak wspierający partner mi też to pomagało bardzo
Kamcia boczki ciężka sprawa- nie ma jednego ćwiczenia, raczej ogólne aerobowe,plus na mięsnie pleców, brzucha.Chyba najcięższy rejon do zrzucania.Chyba ,że przybierasz po całości to wystarczy pocwiczyć trochę ogólnie rozwojowo
Kamcia boczki ciężka sprawa- nie ma jednego ćwiczenia, raczej ogólne aerobowe,plus na mięsnie pleców, brzucha.Chyba najcięższy rejon do zrzucania.Chyba ,że przybierasz po całości to wystarczy pocwiczyć trochę ogólnie rozwojowo
ilonka.M
bra słonko olej ich za komentarze mów że urodziłaś i że masz czas na zrzucanie a ona od razu była miss polski po urodzeniu , mnie wk....takie komentarze ale od razu kontruje nie patrzac na to czy to bliska osoba czy tak jak w tym przypadku znajoma pani
a tak pozatym to witam sie dziś
pogoda cudna mała mi przespala 8 godz jedzonko i na kolejne 4 godz poszla lulać je je je
a tak pozatym to witam sie dziś
pogoda cudna mała mi przespala 8 godz jedzonko i na kolejne 4 godz poszla lulać je je je
reklama
bra00721
dziewuszki nie wiem jak to możliwe i czy to możliwe, ale ... do wagi sprzed ciąży zostały mi 2 kg troche to nieprawdopodobne, bo w środę ważyłam się w przychodni i było 5 kg... nawet sprawdziłam, czy moja waga dobrze waży i waży ok dziwne to jest o tyle, że i tak nie mieszczę się w spodnie sprzed ciąży, możliwe, że mam szersze bioderka po porodzie? mam takie wrażenie patrząc w lustro, ale czy to możliwe? poczułam sie lepiej uff
juz nawet brzuszek nie jest tak istotny hehe widzę światełko w tunelu
juz nawet brzuszek nie jest tak istotny hehe widzę światełko w tunelu
Podziel się: