reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pociążowe boje i przeboje z wagą oraz figurą

Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko :-)

Wysłałam córkę po lody :-p Będę się uszczęśliwiać:-p

reklama
A ja zawsze wcześniej taka do przodu odnośnie diety matki karmiącej nagle mam milion wątpliwości. Ale zaryzykuje i piekę sobie ciacha francuskie z ananaskiem i cynamonem :)

Moja waga spada - wolno ale systematycznie ! :-) ale co się dziwić jak przy dwójce dzieci jest się ciągle w ruchu - bardzo się cieszę i oby tak dalej :tak:

bra no cóż, ... zacznij może jeść normalnie, na tym jałowym jedzeniu to można tylko w depresję wpaść
A wiadomo, że zdołowany i zestresowany człowiek ma wolniejszą przemianę materii.
Aha- urwij się z domu, skocz na rowerek itd mi udaje się 3 razy w tygodniu popedałować i całkowicie zapominam o stresie.

dobry pomysł jaipur, ale muszę się przyznać, że choć myślałam, aby chodzić na aerobik i moje ukochane "funbike" na siłowni to żyję przeświadczeniem,że nikt nie zajmie się młodą tak jak ja, że jak wyjde z domu, będzie plakała itd. wiem, gooopia jestem, sama powoduję, że mam malo czasu dla siebie, ale tak jest. moja mama oferuje się, że z nią zostanie, ale ja cały czas tłumaczę wszystkim wokół, że przeciez ona jest TAKA MALUTKA... dziś pomyslałam, że może zaczęłabym biegać, park i bieżnię mam pod nosem, więc może na początek chociaż to... :)

Salsera, jadłam ananasa, u nas było ok :-)

U mnie dzisiaj ważenie - i.. waga stoi :wściekła/y:

A ja nóg od spacerów nie czuję. Czekam na masażer próżniowy i zabieram się za cellulit no i podobno na rozstępy też działa :blink:

Bra też tak mam, momentami jestem przemęczona, oczy na zapałki, a córeczki nie oddam bo.. TAKA MALUTKA :-) czas to zmienić :-)

A ja wczoraj wbiłam się w jeansy sprzed ciąży (nie wiem,czy we wszystkie wejdę,ale w te pierwsze z brzegu - weszłam):-) Od razu poczułam się lepiej. Waga stoi w miejscu,więc pewnie nie spadnę już. Za to moja teściowa marudzki,że usycham w oczach a doope mam jak dwa pieprze. Hmm...nie wiem o co jej biega,bo ja się nie odchudzam i jem wszystko

reklama
dla tych, co liczą kalorie :) : Kalkulator kalorii - Zdrowotne.pl

ja też weszłam w dwie pary jeansów sprzed ciąży, ale mam jeszcze 3 inne pary, których nie mogę naciągnąć nawet na uda ;))) nobla temu, kto wynalazł stretch ;)))))
swoją droga jaipur zmobilizowałaś mnie do myśli o kupnie roweru ;))) w nocy takie myśli mnie naszły ;))))

Ostatnia edycja:
Do góry