reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pociążowe boje i przeboje z wagą oraz figurą

he he skąd znam to uczucie :) ja już mam wage sprzed ciąży a co do bioderek to jak najbardziej tak ale spokojnie podobno schodza się ale nic tak nie uszczesliwa kobiety jak zmieszcenie sie po ciazy w ulubione dziny . Brawo Bra!!!!!!!

reklama
ja jak narazie mam 13kg mniej:-) jeszcze 7.... dziewczyny powiedzcie od kiedy moge stosowac pas uciskowy? zapomnialam lekarza sie zapytac, a przydalby sie taki

Ja o pasie nie wiem... Zresztą nie potrzebuję bo brzuch u mnie nawet niezły. Galareta jest ale jak chodzę to umiem wciągnąć po staremu - ćwiczę mięśnie.
Ale mam problem z doopskiem i udami buuuuuuuuu!!! Jak się zobaczyłam na zdjęciach sprzed tygodnia to się załamałam. I ten gigantyczny biust! Zważyłam się w zeszły piątek bo co tydzień się ważę i tragedia! Nic nie schudłam przez tydzień... :(((

Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę...
U mnie od porodu 12kg mniej ale zostało jeszcze 18... Powoli zaczynam dietkę, gdzieś czytałam że można jak się karmi (ja odciągam moje mleko i podaję małemu, choć i tak bardzo mało go mam), bo organizm przerobi zgromadzony tłuszcz na mleko.. :tak:

U mnie 3 kg do wagi sprzed ciąży a od lipca rozpoczynam mój stary zdrowy nawyk: Aerobic ! Jupiiiii !
Na szczęście mam fitness club prawie pod domem więc mężuś zostanie z małym tylko ponad godzinkę :-)

karolka85 uważaj na to odciąganie pokarmu laktatorem. Wyczytałam że laktacja stymulowana odciągaczem trwa tylko 5 tygodni a później już zanika gdyż organizm "wyczuwa " że to nie jest naturalne ssanie....
Nie wiem ile w tym prawdy ale info wyczytałam w fachowej książce o karmieniu więc może coś w tym jest.....

ja zauwazylam ze lic mi 1,5-2kg na tydzien tydzien temu mialam jeszcze zapasowe 12kg teraz sie nie wazylam ale mam nadzieje, ze sotalo juz tylko 10kg, chudne w oczach jest mnie coraz mniej przez ten stres ale biodra to mam ogromniaste :szok: i udzicha tez, brzuch nie jest zly, jest troche sadelka ale na szczescie skora mi nie wisi, buly tez nie wystaja...zeby tlyko te biodra sie zeszly do rozmiaru 38, bo szkoda mi wywalac wszystkie portki i spodnice jakie posiadam

witam:)u mnie jeszcze 4 kg i bedzie waga jak przed ciaza:)ale tez nie mieszcze sie w swoje spodnie jeszcze:(ach te biodra:(

reklama
karolka85 uważaj na to odciąganie pokarmu laktatorem. Wyczytałam że laktacja stymulowana odciągaczem trwa tylko 5 tygodni a później już zanika gdyż organizm "wyczuwa " że to nie jest naturalne ssanie....
Nie wiem ile w tym prawdy ale info wyczytałam w fachowej książce o karmieniu więc może coś w tym jest.....

Moja kuzynka odciągała 4 m-ce dla swojego malca laktatorem i nie zanikła laktacja więc karolka życzę powodzonka i 3 mam kciuki

Do góry