reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pociążowe boje i przeboje z wagą oraz figurą

reklama
młoda a ja znów jak miałam 18 to się za 40 rozglądałam :-p hehe
a póxńiej zeszczuplałam :-)

dzięki za opinie dziewczyny ale naprawde te latające cycki mnie drażnią:sorry2:

amandae myslę że tak od 5-6 tygodnia możesz zacząć o ile dobrze sie czujesz i cię nie boli ani nie leci z Ciebie za bardzo

kamcia ty nie narzekaj, bo figurke masz jak tralala :) super, cycuchy też super, nic tylko się cieszyć :) wiem, że mogą być kłopotliwe, sama mam dość spore, ale za to jak wyglądają! :)

uff odważyłam się i weszłam na wagę... no nie jest dobrze, mam 5 kg na +
w ciąży stanęło na 13 kg więc 8 kg mniej po porodzie i miesiącu jedzenia samych jałowych, nietłustych rzeczy to niewiele ;/
nie jem pieczywa pszennego, a jedynie żytnie i to też góra 2 małe kromki dziennie, słodyczy nic praktycznie- raz na tydzień coś przekąszę, porcje niewielkie a waga i tak beznadziejna. u mnie 5 kg więcej to dużo , nie mieszczę się praktycznie w nic sprzed ciąży. eh następne ważenie za tydzień, zobaczymy jak sprawy się mają

Bra polecam moją dietę, jeść jak popadnie :-D
Z tygodnia na tydzień coraz lepiej chociaż do pełni szczęścia jeszcze daleko. Grunt to pozytywne nastawienie i nie wpatrywanie się w wagę codziennie :-p Polecam też zasłonić lustra :rofl2:

reklama
z tym zasłonięciem luster dobry pomysł ;) no, może ciężki do wykonania, ale postanowiłam już w nie nie patrzeć ;) stwierdziłam też, że skoro sobie odmawiałam wielu rzeczy a i tak waga wrażenia nie robi, to nie będę już się spinać i sobie odmawiać , a jeść w miarę normalnie i zobaczyć co będzie :D

Do góry