Ja TAK A karmiąca jest chyba jeszcze Ipanema Girl?Chyba jeszcze AgaMonika i agacz Karmicie dalej dziewczyny?
reklama
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
No moje cyce aktywne sa od 21 do 7.
Cyc ciszą nocną ;-)
Cyc ciszą nocną ;-)
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
Dziewczyny, moze Wy odpowiecie mi na pytanie.
Czy jak karmie wieczorem i rano, to czy w ciagu dnia moge pic BŁONNIK???
Czy jak karmie wieczorem i rano, to czy w ciagu dnia moge pic BŁONNIK???
dominique.p
Fanka BB :)
Ipanema, mozesz Blonnik sie nie wchlania do organizmu, wiec mozna go zazywac
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
A moje dziecko dzisiaj nie dostalo cyca na dobranoc. Troszke sie wiercil, ale zasnal.
Ja sie uda przespac noc bez cyca , to juz go nie bede przystawiac.
Ale wiecie co?
Strasznie to przezywam.
Normalnie taki we mnie niepokoj jest, czy aby on nie cierpi z tego powodu, czy nie jest mu smutno ... ech.
To cycolenie bylo takie cudne.
Trudno sie z tym pozegnac.
Mysle jednak, ze czas najwyzszy. W lutym mam zamiar wrocic do pracy, chcemy sie starac o drugiego malucha.
No nic, wyglada tak jakbym sie tlumaczya Ale 16 m-cy to chyba wystarczy ;-)
No nic ...
Zobaczymy jak ta nocka minie.
Ja sie uda przespac noc bez cyca , to juz go nie bede przystawiac.
Ale wiecie co?
Strasznie to przezywam.
Normalnie taki we mnie niepokoj jest, czy aby on nie cierpi z tego powodu, czy nie jest mu smutno ... ech.
To cycolenie bylo takie cudne.
Trudno sie z tym pozegnac.
Mysle jednak, ze czas najwyzszy. W lutym mam zamiar wrocic do pracy, chcemy sie starac o drugiego malucha.
No nic, wyglada tak jakbym sie tlumaczya Ale 16 m-cy to chyba wystarczy ;-)
No nic ...
Zobaczymy jak ta nocka minie.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ipanema, 16 miesiecy to szmat czasu! Mati dostal wszystko co najlepsze
Przetrwal nocke bez cyca?
Przetrwal nocke bez cyca?
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
No wiec nocke przespal slicznie, rano sie obudzil usmiechniety , 7.30. Od razu wyciagnal tate z lozka i poszli sie bawic do pokoju. Zjadl chrupki, potem trzy anapki z szynka, wypil bidon herbatki , 200 kaszki z malinami, i garsc makaronu ( gotowalam do zupy na obiad ). I to wszystko przed pierwsza drzemka czyli przed 11.30.
A ja lezalam w lozku do 9.00. Sama i bylo mi strasznie smutno, ze mnie juz dziecko nie porezebuje i ze juz jest taki dorosly i cyca nie chce. I w ogole splynelo po nim jak woda.
MOglby chociaz udawac,ze teskni ;-/
Ech ,.... jak zwykle w takich przypadkac bywa, matka bardziej przezywa odstawienie od cyca niz dziecko.
Ech ... ale mi smutno! Normalnie przez ta noc straaaaasznie sie postarzalam ;-)
A ja lezalam w lozku do 9.00. Sama i bylo mi strasznie smutno, ze mnie juz dziecko nie porezebuje i ze juz jest taki dorosly i cyca nie chce. I w ogole splynelo po nim jak woda.
MOglby chociaz udawac,ze teskni ;-/
Ech ,.... jak zwykle w takich przypadkac bywa, matka bardziej przezywa odstawienie od cyca niz dziecko.
Ech ... ale mi smutno! Normalnie przez ta noc straaaaasznie sie postarzalam ;-)
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ipanema, jestem w szoku ile Mati potrafi zjesc! Sara zjada tyle w ciagu prawie calego dnia
Jeszcze kilka dni i bedzie Ci lzej...Zobaczysz! Najwazniejsze, ze Mati tak bezstresowo to przezyl!
Jeszcze kilka dni i bedzie Ci lzej...Zobaczysz! Najwazniejsze, ze Mati tak bezstresowo to przezyl!
Podziel się: