reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze piersi - siara, laktacja, karmienie itd.

reklama
witam , ja uzywalam oliwki lub oliwy z oliwek na przemian z balsamami , teraz od jakiegos czasu mam Mustele i jestem bardzo zadowolona , na razie i oby tak zostalo zadnych rozstepow , skorka gladka , chcoc celulit na udach oczywiscie wszechobecny !
a co do piersi to dalej sie leje z obu , wkladki to codziennosc , a piersi nieznacznie urosly moze o numer , ale zciemnialy i pojawily sie widoczne zylki .

Tez mialam na samym poczatku Mustele - rzeczywiscie jest super, ale przy mojej zuzywalnosci kosmetykow zbankrutowalabym ;)
Teraz chce kupic Gerbera - podobno tez niezly, albo Ziaje - dziewczyny pisaly na tym watku, ze jest dobra.

W koncu nie mozna skory do jednego rodzaju przyzwyczaic, bo kosmetyk nie bedzie dzialac jak nalezy ;) ;) ;) Ja non stop cos innego kupuje, ale rozstepow jak narazie nie mam, wiec bede dalej probowac :)

hej!!
o rozstępy w połowie ciąży nie ma się co martwić...
ja nie miałam do 38 tygodnia dwa tyg przed rozwiązaniem skóra zaczęła pękać na brzuchu jak szalona mimo że w ciąży stosowałam i oliwkę dla dzieci,mustelle, i wszelakie balsamy...
nie wiem dlaczego tak jest ale ja miałam dość spory brzusio i większość moich koleżanek tez przed porodem 2 tyg. miało rozstępy....
więć życze aby Wam się chociaz udało nie mieć
jeżeli jednak się pojawią to radzę skorzystac z zabiegów ENDERMOLOGIE (można znaleźć w necie salony kosmetyczne) zmniejszają rozstępy i o 50% i ujędrniaja brzuszek polecam niestety zabieg około 100zł a żeby dało efekt trzeba około 5
:-[

Oj, to mi pozostaje sie modlic, zeby juz wiecej rozstepow mi sie nie porobilo, na razie mam brzuch w dolnej czesci popekany lekko, i robie wszystko, zeby sie nie powiekszyly, ale pewnie i tak nic z tego... Po prostu trzeba bedzie przezyc i tyle.

Justi (Justyna) pisze:
jeżeli jednak się pojawią to radzę skorzystac z zabiegów ENDERMOLOGIE (można znaleźć w necie salony kosmetyczne) zmniejszają rozstępy i o 50% i ujędrniaja brzuszek polecam niestety zabieg około 100zł a żeby dało efekt trzeba około 5
:-[

no to jak mi się rozstępy pojawią to niestety będą musiały zostać, bo w życiu nie będę miała 500 zł na te zabiegi ::) już nie mówiąc o tym, że nawet jakbym miała to wolałabym je spożytkować w sensowniejszy sposób... no chyba, że wygram milion w środę :D

reklama
Do góry