reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
brzucholek mocniej daje o sobie znac:) jak na @:)
Czuję się jak nowicjuszka...hehehe. Pierwszy poród wywoływany w 3,5 godziny. Teraz nie wiem czego się spodziewac:).. Może to tylko objawy przepowiadające..a może nie:)... Ciekawe jak szybko pójdzie Ten drugi raz;)
Nie wiem co do szpitala spakowac..hehehe
Musze poczytac na forum

reklama
Ja spakowałam torbe ...i sama jej nie uniosę...strasznie dużo mi tego wyszło.
Powodzenia w pakowaniu:) Coś czuję ,że zaraz powitamy kolejną forumową królewnę;)

Dziewczyny ratujcie - co to może być? Mam okropny ból karku promieniujacy do potylicy. Boli przy każdym ruchu, ból podobny do skurczu. Wczoraj pobolewało, ale myślalam że źle spałam i przejdzie. No ale dziś w nocy masakra a rano głowy z poduszki nie mogłam podnieść. W necie za bardzo nic nie mogę znaleźć, boję się stosować jakieś maści typu ketonal, mój lekarz rodzinny jest beznadziejny, a ginekolog raczej nie od tego.
Miałyście kiedys taki problem? Wydaje mi się że to jakby mega skurcz, ale nie wiem jak sobie z tym poradzić :-(. Urazu żadnego nie było, ani nic, więc skąd?

Ronya... współczuję ale nie mam pojęcia co moze Tobie być...
Mnie tak męczyło po naciągnięciu ścięgna w nocy, pomogła ciepła kąpiel i termofor:)

Ja też ostatnio apetyt mam za dwóch.. Masakra. No i bóle podwozia tez ma. dobrze że jesteście. Zawsze można się dowiedzieć że te objawy to norma:)
Ronya a może cię zawiało gdzieś?
Animatka kciukasy za ciebie!

Kaliope mam identyczne objawy przy szyjce, kłucie taki nacisk i ciągnięcie. Mam wrażenie, że już mi sie sporo skruciła, dziś sie okaże po wizycie.

Wydaje mi sie że te truskawki to były pryskane. Bo skoro nikt z Was nie miał wcześneij uczulenia to dziwne ze wszyscy się drapią.

Ronya spróbuj jakiś okładów. I myślę, że te maści to raczej dziecku nie zaszkodzą. Może jednak pomoże.
animatki też miałam ostatnio takie bóle przez 2-3 dni, ale dużó lżejsze niż porodowe skurcze i minęły. Ale u mnie niech jeszcze sie nei rozkręcająprzez jakieś 2-3 tyg;-).

A co do bóli podwozia, to dziś troche do auta podbiegłam, bo lunęło strasznie, i poczułam taki ból że juz myślałam, że rodze:-D. Teraz siedze i się nie ruszam, bo sobie chyba wszystko ponaciągałam.

Ronya ciepły prysznic i gorące okłady. Ja tak miałam w 3 czy 4 miesiącu i absolutnie w aptece odradzili mi wszystkie maści. U mnie bardzo pomogły żelowe kompresy.

reklama
Czy Was też boli głowa jak macie zgagę, czasem dostaję takiej, że aż mi się słabo robi, do tego ucisk z tyłu głowy... wystarczy stanąć do pionu i przechodzi ale jak jestem w pionie to brzuch twardnieje i mała naciska na szyjkę więc tak źle i tak niedobrze ;(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry