reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A ja się zaraz zadrapię. Swędzą mnie dłonie , stopy i uda.......co to może być?.Alergia mnie jakaś złapała czy cóś:/

a może nawcinałaś się truskawek za dużo ?? Ja to miałam dwa dni temu ... wypij wapno ;)) wapno pomaga na swędziuchy :p

uff kamień z serca !! MYŚLAŁAM że tylko ja tak zaczęłam jeść jak potłuczona ... ja jestem wiecznie głodna :/ a to obiad , a to potem coś słodkiego , a to może koktajl , a to 5 kanapek na śniadanie :o !! DRAMAT ... nie chce w ostatni miesiąc przytyć tyle co przez całą ciążę :|

Ostatnia edycja:
A jednak ...jadłam truskawki ....przedwczoraj:/ Co się okazało po tych truskawkach drapię się ja , moja babcia i brat. i to od momentu jak zaczeliśmy kupować truskawki:/ Co to za cholerstwo w nich siedzi?:/
Moncia wielkie dzięki:):tak: W życiu bym nie pomyślała ,że to od truskawek:/

truskawki są uczulające ;)) jak się ich za dużo naje to niektórym wyskakuje uczulenie ;) mi tylko na dłoniach małe kropeczki takie blade placki a w nich kropeczki ... i się drapie i tak jest po truskawkach jak jem ich za dużo , ale jak biore na obiad do makaronu i to tylko tyle w ciągu dnia to luzik :p ale jak za dużo to się tak dzieje ... tak jak po więcej niż jednym kiwi ... ;) zauważyłam to już jakiś czas temu :p

dlatego odradzają jedzenia truskawek podczas gdy karmimy niemowlaka mlekiem ;)

Tyle ,że mi nic nie wysoczyło. Mnie poprostu cholernie swędzi. I to na wieczór:/ w Ciągu dnia jest ok.A truskawki jadłam właśnie do makaronu:/

to nie wiem czy to truskawki Cie swędzą , ale jeżeli swędzi wszystkich co jedli truskawki , to może były pryskane czymś ?? albo tak zareagował organizm , spróbuj wypić wapno i poczekaj , nie jedz truskawek i sprawdź czy to one :rofl2:

Przed chwilką leciutko plamiłam ... dokładnie śluzik różowy. Obym dotrwała do 7 rano. Będzie kolejna zmiana lekarzy w szpitalu
wink.gif

Nic mnie nie boli- no ciut ciut ciągnie podbrzusze..Szybciutko zbieram torbę.. Dla siebie i Helenki
smile.gif
.. Nie wiem jaki rozmiar ubranek będzie potrzebować,...więc uszykowałam dwie wyprawki
wink.gif

Fajowa data... 21.06.12
smile.gif
..imieniny mojej mamy

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry