reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja też dostałam kłaki na brzuszku i wstydziłam sie podciągnąć bluzkę na usg, bo byłam przygotowana na dowcipne. Teraz sie ogole :-p

reklama
Mi bardzo dokuczało uporczywe wypadanie włosów po porodzie. Nawet miałam wrażenie, że nigdy się to nie skończy. Na szczęście po upływie kilku miesięcy wszystko wróciło do normy. Teraz regularnie stosuje ampułki wzmacniające i różne maski (zamawiam je przez internet: wypadanie włosów). Włosy są piękne i lśniące.

A w trakcie ciąży to najgorzej wspominam ciągłe uczucie mdłości...było to straszne! :p

Mamcia, nie gól włosków na brzuchu ... bo będziesz ich miała coraz więcej . beda coraz mocniejsze i czarniejsze.... wiem bo sama zrobiłam to kiedyś jak mi wyszło 2-3 włoski (chyba od hormonów...) i mam teraz kuwa troche ich ....trzeba się przyzwyczaić chociaż bardzo źle sięz tym czuje ;/

ja wczoraj miałam śmierć w oczach....leżałam sobie i miałam wyprostowane nogi ... i na kichnięcie mnie wzięło jak kichnęłam to mnie tak mega zabolało w lewym jajniku (chyba jajnik) że aż się wydarłam i zaczęłam płakać .... teraz co kicham to się kule .... chce już iść na to usg bo mam coraz bardziej czarne myśli :szok::baffled:

Mońcia jak kichasz to najlepiej podkurcz nogi albo usiądź, ja tez jak kichałam wyprostowana to mnie bolało

Mońcia
user-online.png
jasne, ze sie wybierz dla spokoju do lekarza.. Ale uspokajamy Cie, ze te tak mamy, ze boli czasem przy naglym ruchu jak kichniecie...

Niniejszym dołączam do kłaczastych brzuchów!:/ kilka dni temu M sobie zażartował, że mam włoski, wczoraj po waszych postach dokładnie sie im przyjrzałam. Są, nie ulega wątpliwości! dziwnie odkryć nowe włochate miejsca hmmm mam nadzieję, że znikną:)

no właśnie muszę pamiętać żeby się przykucnąć ;)
jeszcze 13 dni i usg.... trzeba dotrwać :)

mój B. też mi ostatnio powiedział że mam kłaczki na brzuchu to się poryczałam ... no cóż :angry:

reklama
Ja mam taki ból jak leżę wyprostowana, czytam i nagle zacznę kaszleć. Normalnie mam wrażenie, że mi więzadła popękają.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry