- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
twilight
Fanka BB :)
Ja również do włosiastych brzuchów dołączam, z tym że ja już miałam tam włosy też przed ciążą :-( Niezbyt to estetyczne, ale idzie się przyzwyczaić.
Mnie przy kaszlu, kichaniu czy nawet gwałtowniejszym ruchu bardzo boli podbrzusze, ale w poniedziałek byłam u lekarki i potwierdziła, że wszystko w jak najlepszym porządku i maluszek ma się dobrze. Uff :-)
Mnie przy kaszlu, kichaniu czy nawet gwałtowniejszym ruchu bardzo boli podbrzusze, ale w poniedziałek byłam u lekarki i potwierdziła, że wszystko w jak najlepszym porządku i maluszek ma się dobrze. Uff :-)
ciernista
Zaciekawiona BB
A mnie cały czas jest niedobrze:/ od kilku dni od rana mam koszmarną zgagę, poza tym czuję jakby żołądek ..i ogólnie jakas struta jestem :/ zdarza wam się tam czasem? pogoda piękna a ja taka rozmemłana:/
Ostatnia edycja:
łączę się w zgagowym bólu!od kilku dni od rana mam koszmarną zgagę/
Mnie męczy codziennie wieczorem. Wypijam hektolitry mleka i jakos mogę dożyć do rana
mam to samo , wręcz przygotowuję się wewnętrznie na kichnięcie ))
justyna280788
U mnie też się te dziadowskie włosy na brzuchu pojawiły i się przeraziłam...czy to zginie po porodzie?
Hej!
1 trymestr przeszłam super.miałam w sumie z 5 dni,kiedy męczyły mnie mdłości,głównie wieczorkiem.Poza tym czułam się super fizycznie i psychicznie po tym jak już doszłam do siebie po szoku że jestem w ciąży po 7 latach ciszy.Jestem teraz w 16 tyg ciąży i zaczynają doskwierać mi zaparcia i związane z tym bóle skurczowe w dole...oraz wywalony brzuch plus doszły lekkie problemy z dziąsłami .Tak więc od dnia dzisiejszego duże postanowienie...woda woda i jeszcze raz woda i siemie lniane ....Jem wszystko w każdych ilościach,z zapachów które doprowadzają mnie do szału jest tylko zapach cytrusowy elektryczny,którego już się pozbyłam.
1 trymestr przeszłam super.miałam w sumie z 5 dni,kiedy męczyły mnie mdłości,głównie wieczorkiem.Poza tym czułam się super fizycznie i psychicznie po tym jak już doszłam do siebie po szoku że jestem w ciąży po 7 latach ciszy.Jestem teraz w 16 tyg ciąży i zaczynają doskwierać mi zaparcia i związane z tym bóle skurczowe w dole...oraz wywalony brzuch plus doszły lekkie problemy z dziąsłami .Tak więc od dnia dzisiejszego duże postanowienie...woda woda i jeszcze raz woda i siemie lniane ....Jem wszystko w każdych ilościach,z zapachów które doprowadzają mnie do szału jest tylko zapach cytrusowy elektryczny,którego już się pozbyłam.
Mamcia_86
Aniu - z tym przewracaniem się na bok w łóżku mam tak samo. I jak chce wstać z łóżka i mam ogromny problem e schylaniem się, zawiązaniem buta itp., ale gin mówi, że męczę się podwójnie, bo ja jeszcze niestety mam problem z wyrostkiem i przy nachylaniu się zakuje mnie jak cholera
Dziewczyny czy uczucie takiej goryczy z żołądka to zgaga? cały dzień mnie to dziś męczy i az mnie mdli, niigdy nie miałam zgagi, dla mnie z opowieści zgaga to to że pali w przełyku a mnie nie pali tylko taki gorzki posmak czuje z żołądka
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: