- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mi bardzo dokuczało uporczywe wypadanie włosów po porodzie. Nawet miałam wrażenie, że nigdy się to nie skończy. Na szczęście po upływie kilku miesięcy wszystko wróciło do normy. Teraz regularnie stosuje ampułki wzmacniające i różne maski (zamawiam je przez internet: wypadanie włosów). Włosy są piękne i lśniące.
A w trakcie ciąży to najgorzej wspominam ciągłe uczucie mdłości...było to straszne!
A w trakcie ciąży to najgorzej wspominam ciągłe uczucie mdłości...było to straszne!
Mamcia, nie gól włosków na brzuchu ... bo będziesz ich miała coraz więcej . beda coraz mocniejsze i czarniejsze.... wiem bo sama zrobiłam to kiedyś jak mi wyszło 2-3 włoski (chyba od hormonów...) i mam teraz kuwa troche ich ....trzeba się przyzwyczaić chociaż bardzo źle sięz tym czuje ;/
ja wczoraj miałam śmierć w oczach....leżałam sobie i miałam wyprostowane nogi ... i na kichnięcie mnie wzięło jak kichnęłam to mnie tak mega zabolało w lewym jajniku (chyba jajnik) że aż się wydarłam i zaczęłam płakać .... teraz co kicham to się kule .... chce już iść na to usg bo mam coraz bardziej czarne myśli
ja wczoraj miałam śmierć w oczach....leżałam sobie i miałam wyprostowane nogi ... i na kichnięcie mnie wzięło jak kichnęłam to mnie tak mega zabolało w lewym jajniku (chyba jajnik) że aż się wydarłam i zaczęłam płakać .... teraz co kicham to się kule .... chce już iść na to usg bo mam coraz bardziej czarne myśli
ciernista
Zaciekawiona BB
Niniejszym dołączam do kłaczastych brzuchów!:/ kilka dni temu M sobie zażartował, że mam włoski, wczoraj po waszych postach dokładnie sie im przyjrzałam. Są, nie ulega wątpliwości! dziwnie odkryć nowe włochate miejsca hmmm mam nadzieję, że znikną
reklama
SophieAnne25
Fanka BB :)
Ja mam taki ból jak leżę wyprostowana, czytam i nagle zacznę kaszleć. Normalnie mam wrażenie, że mi więzadła popękają.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: