reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mnie nawet często się takie kłucie zdarza, ale to zwykle od tego,że w nocy zbyt długo śpię na plecach...przynajmniej tak mi się wydaje bo jak się przełożę na boczek to w sekundkę robi mi się lżej i już nic nie doskwiera:)

reklama
to zazdroszczę tego lewego boczku bo mnie się nie udaje - do tej pory zawsze spałam na brzuchu a teraz staram się tego unikać ale czasem samoistnie się przekręcam na brzuś:):) a jak nie tak to na plecach a to też chyba nie za dobrze

mela - na brzusiu też lubię, ale odkąd sie dowiedziałam ze w ciazy jestem to jakoś mnie ugniatał :-D W pierwszej ciąży miałam to samo:tak:

Mela mi też zdarza się, że rano budze się i leże na brzuchu choć sama nie wiem kiedy sie przewrócilam na brzuch. Jak na razie jeszcze jest to wygodne:) gorzej bedzie jak już brzuszek bedzie większy:p

A na boku to zawsze prawie spałam więc nie mam z tym problemu;)

to zazdroszczę tego lewego boczku bo mnie się nie udaje - do tej pory zawsze spałam na brzuchu a teraz staram się tego unikać ale czasem samoistnie się przekręcam na brzuś:):) a jak nie tak to na plecach a to też chyba nie za dobrze

mela mam dokładnie to samo. Zawsze spałam na brzuszku, a teraz już nie ma szans, bo brzuszek duży :) Rośnie w oczach dosłownie! :)

Dorobiłam się za to zapalenia zatok i nijak nie mam jak spać bo ciągle gardzioło wysycha. Niestety po tygodniu gorączkowania i braku progresu skończyło się antybiotykiem, ale póki co tylko na 3 dni na razie :)

reklama
dokładnie was rozumiem hehehe jak poważnie napisane :)
ja zawsze spałam na pół brzuchu pół boku i to prawym ale jakiegoś większego problemu ze spaniem na lewym boku nie mam...chociaż nie powiem w nocy budzę się na brzuszku bądź na prawym boku ale wtedy odwracam sie szybciutko na lewy boczek i juz hehehe :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry