- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mam to szczęście to ze moja normalna pozycja spania.
moja też
ja mam identyczniemela - na brzusiu też lubię, ale odkąd sie dowiedziałam ze w ciazy jestem to jakoś mnie ugniatał W pierwszej ciąży miałam to samo
patisia1218
Fanka BB :)
Mela mi też zdarza się, że rano budze się i leże na brzuchu choć sama nie wiem kiedy sie przewrócilam na brzuch. Jak na razie jeszcze jest to wygodne gorzej bedzie jak już brzuszek bedzie większy
A na boku to zawsze prawie spałam więc nie mam z tym problemu
A na boku to zawsze prawie spałam więc nie mam z tym problemu
myszkowska
to zazdroszczę tego lewego boczku bo mnie się nie udaje - do tej pory zawsze spałam na brzuchu a teraz staram się tego unikać ale czasem samoistnie się przekręcam na brzuś a jak nie tak to na plecach a to też chyba nie za dobrze
mela mam dokładnie to samo. Zawsze spałam na brzuszku, a teraz już nie ma szans, bo brzuszek duży Rośnie w oczach dosłownie!
Dorobiłam się za to zapalenia zatok i nijak nie mam jak spać bo ciągle gardzioło wysycha. Niestety po tygodniu gorączkowania i braku progresu skończyło się antybiotykiem, ale póki co tylko na 3 dni na razie
reklama
agucha1986
dokładnie was rozumiem hehehe jak poważnie napisane
ja zawsze spałam na pół brzuchu pół boku i to prawym ale jakiegoś większego problemu ze spaniem na lewym boku nie mam...chociaż nie powiem w nocy budzę się na brzuszku bądź na prawym boku ale wtedy odwracam sie szybciutko na lewy boczek i juz hehehe
ja zawsze spałam na pół brzuchu pół boku i to prawym ale jakiegoś większego problemu ze spaniem na lewym boku nie mam...chociaż nie powiem w nocy budzę się na brzuszku bądź na prawym boku ale wtedy odwracam sie szybciutko na lewy boczek i juz hehehe
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: