reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mnie nawet często się takie kłucie zdarza, ale to zwykle od tego,że w nocy zbyt długo śpię na plecach...przynajmniej tak mi się wydaje bo jak się przełożę na boczek to w sekundkę robi mi się lżej i już nic nie doskwiera:)

reklama
to zazdroszczę tego lewego boczku bo mnie się nie udaje - do tej pory zawsze spałam na brzuchu a teraz staram się tego unikać ale czasem samoistnie się przekręcam na brzuś:):) a jak nie tak to na plecach a to też chyba nie za dobrze

mela - na brzusiu też lubię, ale odkąd sie dowiedziałam ze w ciazy jestem to jakoś mnie ugniatał :-D W pierwszej ciąży miałam to samo:tak:

Mela mi też zdarza się, że rano budze się i leże na brzuchu choć sama nie wiem kiedy sie przewrócilam na brzuch. Jak na razie jeszcze jest to wygodne:) gorzej bedzie jak już brzuszek bedzie większy:p

A na boku to zawsze prawie spałam więc nie mam z tym problemu;)

to zazdroszczę tego lewego boczku bo mnie się nie udaje - do tej pory zawsze spałam na brzuchu a teraz staram się tego unikać ale czasem samoistnie się przekręcam na brzuś:):) a jak nie tak to na plecach a to też chyba nie za dobrze

mela mam dokładnie to samo. Zawsze spałam na brzuszku, a teraz już nie ma szans, bo brzuszek duży :) Rośnie w oczach dosłownie! :)

Dorobiłam się za to zapalenia zatok i nijak nie mam jak spać bo ciągle gardzioło wysycha. Niestety po tygodniu gorączkowania i braku progresu skończyło się antybiotykiem, ale póki co tylko na 3 dni na razie :)

reklama
dokładnie was rozumiem hehehe jak poważnie napisane :)
ja zawsze spałam na pół brzuchu pół boku i to prawym ale jakiegoś większego problemu ze spaniem na lewym boku nie mam...chociaż nie powiem w nocy budzę się na brzuszku bądź na prawym boku ale wtedy odwracam sie szybciutko na lewy boczek i juz hehehe :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry