- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny mam pytanie do Was!!!
bo właśnie zauważyłam na bluzce mokre plamki na wysokości prawego sutka :/ czy to możliwe, że to już ta "siara" mi leci? czy co to może być?
radziła bym iść do lekarza, bo to za wcześnie...
Mońcia to chyba większość się zdarza, ja też tak miałam choć z przerażeniem biegłam do łazienki, bo myślałam, że może zaczęłam krwawić. Gin powiedział, że to normalne i będzie się zdarzać
SophieAnne25
Fanka BB :)
wika mi się raz zdarzyło popuścić jak wymiotowałam, ale zaczęłam ćwiczyć mięśnie kegla i już mi się to nie zdarza. To ma tez chronić, przed nietrzymaniem moczu po porodzie.
fasolinka0722
Fanka BB :)
Witam dziewczyny. Mam maly problem i mam nadzieje ze mi jakos doradzicie... Mianowicie dzis rano zaczela mnie swedziec cipcia slyszalam ze to czesto sie zdaza w ciazy i to normalne bo my ciezarne szybciej lapiemy infekcje. Nie wiem co robic bo tego nigdy nie mialam.
wyczytalam ze dobry jest na to gynalgin w globulkach, kolezanka mi dala przed chwila takie bo sama niedawno w ciazy chodzila i jej pomoglo, ale tam jest napisane zeby koniecznie sie z lekarzem skontaktowac i nie brac w ciazy, a ja mam do gina dopiero 15 lutego pomozecie cos?
wyczytalam ze dobry jest na to gynalgin w globulkach, kolezanka mi dala przed chwila takie bo sama niedawno w ciazy chodzila i jej pomoglo, ale tam jest napisane zeby koniecznie sie z lekarzem skontaktowac i nie brac w ciazy, a ja mam do gina dopiero 15 lutego pomozecie cos?
reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Majufka o Boże a może to, ze dzieciątko urodziło się martwe nie ma związku z siarą?? jestem w szoku
mnie z Igorem leciała też koło 5 miesiaca i wszystko było ok... lekarz nie widział w tym nic złego
Fasolinka, ja bym jednak podjechała na dodatkową wizytę do gina to ze te globulki były dobre dla koleżanki, nie oznacza, ze będą odpowiednie dla Ciebie
mnie z Igorem leciała też koło 5 miesiaca i wszystko było ok... lekarz nie widział w tym nic złego
Fasolinka, ja bym jednak podjechała na dodatkową wizytę do gina to ze te globulki były dobre dla koleżanki, nie oznacza, ze będą odpowiednie dla Ciebie
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: