reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wkładki wystarczą :tak:

Choć ja nie miałam, ale słyszałam, ze po naturalnym można mieć na początku kłopot z popuszczaniem moczu :baffled: Ale spokojnie - to zanika ponoć :-D

reklama
co będzie po porodzie to już każda z nas sama doświadczy :tak:lepiej się na nic nie nastawiać :tak:

Dziewczyny mam pytanie do Was!!!
bo właśnie zauważyłam na bluzce mokre plamki na wysokości prawego sutka :/ czy to możliwe, że to już ta "siara" mi leci? czy co to może być? :(

radziła bym iść do lekarza, bo to za wcześnie...

Mońcia to chyba większość się zdarza, ja też tak miałam choć z przerażeniem biegłam do łazienki, bo myślałam, że może zaczęłam krwawić. Gin powiedział, że to normalne i będzie się zdarzać :)

hahah ja też jak kicham, to zdarza sie popuścić :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

majufka a czemu uważasz, ze na siare za wczesnie???

wika mi się raz zdarzyło popuścić jak wymiotowałam, ale zaczęłam ćwiczyć mięśnie kegla i już mi się to nie zdarza. To ma tez chronić, przed nietrzymaniem moczu po porodzie.

wika8 ( tylko BROŃ BOŻE nie chce nikogo straszyć), mojej koleżance w pracy zaczęła właśnie lecieć w piątym miesiącu siarka, ginekolog od razu kazał jej przyjechać, okazało się, że dziecko martwe :/
po tej sytuacji wole dmuchać na zimne... podobno normalny okres to ok 7 miesiąca...

Witam dziewczyny. Mam maly problem i mam nadzieje ze mi jakos doradzicie... Mianowicie dzis rano zaczela mnie swedziec cipcia:( slyszalam ze to czesto sie zdaza w ciazy i to normalne bo my ciezarne szybciej lapiemy infekcje. Nie wiem co robic bo tego nigdy nie mialam.
wyczytalam ze dobry jest na to gynalgin w globulkach, kolezanka mi dala przed chwila takie bo sama niedawno w ciazy chodzila i jej pomoglo, ale tam jest napisane zeby koniecznie sie z lekarzem skontaktowac i nie brac w ciazy, a ja mam do gina dopiero 15 lutego:( pomozecie cos?

reklama
Majufka :szok::szok::szok::szok: o Boże :szok::szok::szok::szok: a może to, ze dzieciątko urodziło się martwe nie ma związku z siarą?? jestem w szoku :szok::szok::szok:
mnie z Igorem leciała też koło 5 miesiaca i wszystko było ok... lekarz nie widział w tym nic złego :no::no::no:

Fasolinka, ja bym jednak podjechała na dodatkową wizytę do gina :tak::tak: to ze te globulki były dobre dla koleżanki, nie oznacza, ze będą odpowiednie dla Ciebie:no:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry