reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Patra gratuluję i zazdroszczę :)) też nie umiem się doczekać tych pierwszych kopniaczków :]

aaaj zazdroszczę :) sama chciała bym już poczuć kopniaka :) na razie też muszę się tylko nacieszyć "babelkami" w brzuchu, choć już wiem, że to Tosiek, bo zawsze tak jest, gdy kładę się na prawym boku, a on tam urzęduje, widocznie gniecie go wątroba czy coś i czmycha do środka brzucha :)) Lilula ponoć różnie to bywa, wcale niezależy od budowy kobiety tylko od wielkości dziecka, jego ruchliwości i wrażliwości danej osoby :) więc można tak naprawdę czuć i od 15TC, moja koleżanka tak czuła, a też była pierworódką :)

Dziewczyny mam pytanie do Was!!!
bo właśnie zauważyłam na bluzce mokre plamki na wysokości prawego sutka :/ czy to możliwe, że to już ta "siara" mi leci? czy co to może być? :(

ja miałam wczoraj bardzo dziwne zdarzenie , trochę to intymna sprawa ale po to taki wątek ,
szliśmy sobie spacerkiem , i nagle poczułam jak bym popuściła ! :szok: poszliśmy do szkoły (bo akurat byliśmy zapisać się na basen) poleciałam do kibelka , bo całą drogę czułam się " morko " weszłam a tam normalnie tyle śluzu że szok....miałam mokre gatki..... nie wiem czy to normalne , miałyście coś takiego :confused:

Eve :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dzięki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale dziwne uczucie żeby tak nagle i żeby tak aż że myslałam że się posikałam :szok:

Mońcia spoko, dużo śluzu w ciąży to norma. Ja jak czasem kichnę, kaszlnę mocniej albo wymiotuję wyjątkowo ciężko, to mam wrażenie jakbym się zsiusiała. Zawsze mam wkładki i zapasowe majtki przy sobie. Zwłaszcza, że im dalej jest się w ciąży tym więcej śluzu.

reklama
o masakra.... to ja muszę zacząć też wkładki nosić i gatki na zmianę w razie co :-)
uspokoiłyście mnie :tak: dziękuje :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry