- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
aaaj zazdroszczę sama chciała bym już poczuć kopniaka na razie też muszę się tylko nacieszyć "babelkami" w brzuchu, choć już wiem, że to Tosiek, bo zawsze tak jest, gdy kładę się na prawym boku, a on tam urzęduje, widocznie gniecie go wątroba czy coś i czmycha do środka brzucha ) Lilula ponoć różnie to bywa, wcale niezależy od budowy kobiety tylko od wielkości dziecka, jego ruchliwości i wrażliwości danej osoby więc można tak naprawdę czuć i od 15TC, moja koleżanka tak czuła, a też była pierworódką
ja miałam wczoraj bardzo dziwne zdarzenie , trochę to intymna sprawa ale po to taki wątek ,
szliśmy sobie spacerkiem , i nagle poczułam jak bym popuściła ! poszliśmy do szkoły (bo akurat byliśmy zapisać się na basen) poleciałam do kibelka , bo całą drogę czułam się " morko " weszłam a tam normalnie tyle śluzu że szok....miałam mokre gatki..... nie wiem czy to normalne , miałyście coś takiego
szliśmy sobie spacerkiem , i nagle poczułam jak bym popuściła ! poszliśmy do szkoły (bo akurat byliśmy zapisać się na basen) poleciałam do kibelka , bo całą drogę czułam się " morko " weszłam a tam normalnie tyle śluzu że szok....miałam mokre gatki..... nie wiem czy to normalne , miałyście coś takiego
SophieAnne25
Fanka BB :)
Mońcia spoko, dużo śluzu w ciąży to norma. Ja jak czasem kichnę, kaszlnę mocniej albo wymiotuję wyjątkowo ciężko, to mam wrażenie jakbym się zsiusiała. Zawsze mam wkładki i zapasowe majtki przy sobie. Zwłaszcza, że im dalej jest się w ciąży tym więcej śluzu.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: