reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ej ej, zapytały dlaczego, dlatego napisałam. Nie chciałam pisać tego od razu, więc po prostu poradziłam udać się do gina. Ot i tyle. Fakt, mogłam napisać prywatną wiadomość, no ale wyszło tak, a nie inaczej.
A sytuacja niestety miała miejsce i to dosyć niedawno, i faktycznie ginekolog powiedział, że był to jeden z pierwszych objawów.
I tyle :)
Jeżeli kogoś uraziłam, to wybaczcie :)

reklama
ja miałam niedawno infekcje,brałam leki na receptę ,ale ponoc dobrze est stosować naturalną ochronę,tz.pić dużo kefirów,one tworzą naturalną florę itp.słyszałam ,że pomaga

a mnie przeziębienie dopadło ,katar,ból gardła i łamie mnie w kościach,czosnek był,a teraz soczek z aronii(sama robiłam)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mońcia - zupełnie to normalne z ty śluzem mam go strasznie dużo i to więcej niż w poprzedniej ciąży. A popuścić mi się też zdarzy podczas np kichnięcia czy rzyganka.

Apropos tego ostatniego to dzisiaj mi się cała poranna seria trafiła :szok::szok:. Masakra współczuję dziewczynom co to na co dzień mają lub miały.

Fasolinka - ja proponowała takie łagodne sposoby jak tantum rosa czy maść ale po globulki wybrałabym się do lekarza. Ja kiedyś brałam globulki na własną rękę na wczasach ale to ustaliłam wcześniej z ginem że jakby co to biorę. Inaczej bym się sama nie zdecydowała.

Kasiadom - życzę zdrówka taka okrutna pogoda co chwilę inną z nas dopada. Ale idą podobno mrozy to może trochę wymrozi te paskudztwa :tak:.

hej dziewczyny, macie tak czasami że znakomicie się czujecie.. nic nie boli, nic nie dokucza, brzucha nie czujecie i w ogóle... bo ja mam 2 tyg do wizyty i już łapię fazę... :/

Nadalka, od 2 tyg mam to samo :/ 3 byłam na wizycie , tydzień było super, może i nawet troszkę dłużej ... a teraz jeszcze wchodząc na wagę ciągle mam -2,5 kg ... nic nie przytyłam , żadnych zachcianek , nic mi nie jest....nie wiem co się dzieje :szok:

tak tak ... niby nic się nie dzieje tyryry a jak zacznie to zmasakruje ;p plus poród i będziemy najmilej wspominać pewnie to co jest teraz , hehe :tak:

pewnie tak :) ostatnio byłam u dentysty i stwierdziłam że wolę rodzić niż żeby mi wierciła zęba :/ jeszcze tak się spięłam że mi po języku przejechała :/

nadalka - ja tak mam dziś :baffled:
Co do dentysty, jak sie tak spinasz weź znieczulenie. Ja leczyłam zęby w pierwszej ciąży, ja nie siądę na fotel bez znieczulenia.

reklama
no dzięki dziewczyny :baffled:straszcie mnie.....czeka mnie to samo a ogólnie dentysty siię nie boje ,ale nie pójdę już prywatnie do mojego bo to są mega wydatki ..... muszę iść na NFZ .... :baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry