reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oj a mówią że ciaża nie choroba :-D jak nie choroba jak każdej z nas coś dolega...tu boli, tu skrzypi - a tu cierpnie :wściekła/y::-D

a moje panienki dzisiaj mi taką dyskotekę w brzuchu urządziły że hej...chyba świętowały wczorajszą udaną wizytę i to że się ukrywały przed rodzicami :-D ale dobrze niech tańcują a co mi tam.... ja się cieszę, że je czuję...a jak pytałam ginki jak odróżnić czy koopie jedna czy druga no to powiedziała że się nie da...bo niby jak... jak one leżą jedna na drugiej :tak: ważne że sie ruszają... :tak:

reklama
zawszę sie drę jak ktoś mówi, że ciąża to nie choroba... ludzie nie wiedzą co mówią;/ szczególnie jak ktoś naprawdę ciężko przechodzi.... ehhh

moja mała też harcuje, chyba głodna...

agucha a pomyśl jak będzie fajnie jak malutkie będą się wypinały, będziesz miała dwa razy więcej obiektów do podziwiania:):)bo to 4 stópki, 4 rączki... jejjj:)

dziewczyny a zauważyłyście zeby Wam się bioderka rozchodziły?? bo ja nigdy nie miałam tego atutu , a tu normalnie z tygodnia na tydzień widzę,że mi się normalnie kości biodrowe rozchodzą i takich ,,kobietowych,, kształtów nabieram - i to nie moje urojenie, bo męzul też zauważył

Ostatnia edycja:
no an pewno na pewno już nie mogę się doczekać kiedy będe czuła te ruchy i na zewnątrz, J. tak bardzo na to czeka....:-)

Ann nie głódź dziecka - idź coś zjedz kobieto :cool2:

mela - mnie sie nie rozrastają, ani w pierwszej cąży ani teraz nie widzę, a mogłyby choć ciut :tak: Ale spoko, tak sie też da urodzić spore dziecko :-D

Mela- zauważyłam, zauważyłam nie ciężko nie zauważyć, że się ma coś czego dotychczas brakowało:eek::sorry:

ja mam naturalnie dość szeroko ;p tzn nie jakoś mega ale bioderko było zawsze więc puki co tego nie zauważyłam , za to widzę ciągle powiększający się biust - który rośnie i rośnie :-)

dziewczynki powiedzcie mi , im dzidzia bedzie większa w brzuchu, to będzie walić w pęcherz..? mnie już 3 dzień kopie po pęcherzu :/

reklama
ale to takie dziwne uczucie, jak by ktoś na ułamek sekundy ścisnął mi pęcherz:/ nigdy wcześniej nie czułam takiego uczucia.. hehe :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry