reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ehhh strasznie mnie ten lewy jajnik boli, ale to tak promieniuje.... wzięłam no-spę nie przechodzi więc to chyba dziecko naciska? nie mam pojęcia...

Dziewczyny ameryke odkrylam. Mieszkam na 4 pietrze i myslalam ze mam zakwasy a tu news:) wy tez macie:) ja mialam przez 3-4 dni ale takie jak po porzadnym treningu:) ja jednak biore femibion ale jak widac i tak mnie ta dolegliwosc dopadla:(

Mysza - i jak lepiej dziś??

Fasolinka
, ja myślałam, że to od tego że poszłam na nowe mieszkanie na 1 piętro a teraz mieszkam na parterze - dobrze że to nie to bo bym się psychicznie wykończyła :-D

Widzę że kazda z nas ma jakies dolegliwosci.... mnie znowu napierdzielają strasznie jelita nie mogę brać zadnych wit a co najgorsze żelaza które mi ostatnio lekarz przepisał :-(

Myszka mnie tez dzis całą noc bolał lewy jajnik już myslałam że nie do leżę do rana, teraz troszkę przeszło więc myslę, że to dzidzia nam tam wojuje.

Eva a ty nie masz żadnych skutków ubocznych po zelazie? Co bierzesz w ogole?

justyna - biorę Sorbifer, ale teraz to już sporadycznie, bo hemo mi się "naprawiła" i lekarz powiedział, ze nie musze już brać 2x1. Z tego co wiem, to te tabletki to są trochę silniejsze niż inne tego typu, ale fajnie podbijają hemo. Moim jedynym skutkiem ubocznym były zaparcia. Powiedziałam o tym lekarzowi i kazał mi teraz sporadycznie je brać i zaczać magnez przyjmowac, ale nie kupiłam jeszcze.

Evuś - dzisiaj lepiej ;-) ale wczoraj jak to napisałam dostałam kopniaka prosto w lewy jajnik, także mamy winowajcę. Myślałam, że się z bólu popłaczę, aż ojciec na mnie dziwnie spojrzał :-)

No ile to trzeba znieść dla dziecka które sie jeszcze nie urodziło :-D Ale dobrze, ze dziś lepiej:tak:

reklama
Agucha - jak Ci się śpi na tej poduszce?

Mnie już nie boli nic przy tyłku, ale za to przeniosłoo się na prawą część pleców, mniej więcej na środku i wymiękam, jak mam siedzieć dłużej niż 2 godziny:baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry