reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mnie dzisiaj baardzo boli pęcherz i ogólnie to była ciężka noc. Od 3:30 kopał mnie po pęcherzu , o 5 dał usnąc, ale nie na długo. O 6:20 znowu zaczął, więc już wstałam bo mam dość chodzenia co 5 minut do kibelka.
Dzisiaj wizyta więc zobaczę gdzie dokładnie się umiejscowił że tak daje popalić :-D

reklama
hehe JH jak ja Cię rozumiem Kobietko, ajjj łobuziaki z tych naszych maluszków, ale kooochane są,że dają o sobie znać:)

Moja wczoraj kopała mnie po baaardzo pełnym pęcherzu. Nie chciało mi się z kanapy wstawać do łazienki więc tak trochę jeszcze zbierałam, a ta mnie zaczęła okładać i trzeba było lecieć do kibleka ;-) Mały złośliwiec :-D
Mnie ostatnio męczą zaparcie i wzdęcia okrutnie. Jelita bolą jak diabli. Masakra :-( Jem dużo błonnika, staram się dużo pić i stosować do zasad zdrowej i zbilansowanej diety a tu takie cuda :-(. Mam nadzieję, że nie będzie mnie tak męczyć do końca ciąży.

qrde dziewczyny to chyba jakiejś fatum na nie przespane nocki.
mnie dziś ok 3 obudził taki ból w krzyżu że myślałam, że zwariuje. Mówię sobie pewno małej przeszkadza, że pęcherz pełen i dlatego usiadła sobie na kręgosłupie i czeka aż matka łaskawie dupsko z wyra ruszy do kibelka no więc wstałam. wysiusiałam co trzeba i ból minął mam nadzieję że to tylko od tego. :)

Twilight może zapytaj swoje gin o coś na zaparcia to ci da. Serdecznie współczuję. Ja jem dużo jabłek i nawet nie jest źle.

Twilight - na zaparcia odwrotność żelaza czyli magnez:tak: Pij dużo, jedź ciemne pieczywo, jabłka, jagody. Nie banany i mączne rzeczy.

Dzięki dziewczyny. Wszystko tak jem właśnie :-( Ostatnio trochę mniej piję, nie mogę się zmusić :-( No i czasem sobie banana nie mogę odpuścić bo baaardzo lubię a mają dużo potasu. Jeśli mączne rzeczy to tylko z pelnoziarnistej, brązowej mąki.
Lekarki pytałam i w zasadzie powiedziała to co Wy :-)

a mnie tak boli cała miednica.. że jak wstaję to ledwo ledwo.. ale sobie myślę dobrze - rozrastaj się , bedzie trochę lżej :-D
a tak w ogóle to dzisiaj małe w nocy się tak wyciągnęło że zauważyłam że moja macica sięga już ok 4-5cm nad pępkiem? to nie za szybko?

twiling wiem cos o tym z tymi jelitami, mi kazał cukry ograniczyć, oprócz tego nie moge duzo nabiału i wszystko co kapuściane i strączkowe odpada bo była masakra jak zjadłam nawet gotowana brukselke

reklama
ania po brukselce zawsze jest masakra :D:D:d hehe
ja mam podobnie dziewczyny, ale obstawiam, ze to przea to, ze pożeram słodycze tonami...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry